- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz
kamillo67 #749 üzenetére
SZÉPNAPOT !!
Kamill Ló !
A számból vetted ki a szót !
Csak nem mertem kérni, mert milyenalapon !De ha már igy erősködsz, egye-fene, az jólesz nagyon, legyen...
Gyurmakoma !
Semmi jónak nemvagyok elrontója, hely van a kütyün, telelehet rakni nyugodtan mindennel, Aztán odaadjuk Bélánknak is egy teszt erejéig egy kis miseborért cserébe !!!Sőt !
DM mester is tesztelgetheti, bár aztmondja nemkellene neki ilyen.
Ezen kicsit megsértődtem, de majd leitat és elfelejtem.
esetleg -
gyurma111
aktív tag
válasz
kamillo67 #749 üzenetére
Szia Kamillo,
jól hangzik...
de ebben döntsenek a tulajok..
a netfront nem megy rajta,az opera állítólag igen
ha már így belejöttél..application panelra kellene bővitést csinálni a meglévők mellé:
totalcommander,regedit,resinfo,itask,szótár
valamint a játék panelra tenni egy plussz lapot,gondolom az hamar megtellikui: igértél egy progit /restaurátor/
Lukácsb,
még minden képlékeny,most alakul -
pEECsa
csendes tag
válasz
kamillo67 #713 üzenetére
Nekem alapbol csak tahoma karakter van, es alap 14-es meretrol nem akarja atallitani.Majd ferakok masik betutipust hatha azzal megy, bar pesszimista vagyok.
A masik problemam, hogy nehany oldal teljesen olvashatatlanul jon be ott is mintha valami
karakter betegsege lenne. Pl a youtube total nem jon be, igy nem tudtam megnezni lejatsza e a flashes dolgokat..Viszont tenyleg korrektul mukodik!
-
Luissimo
veterán
válasz
kamillo67 #697 üzenetére
holvagyokholvagyok?
ottvagyok minden kilométerkőnél és szorítok nektek, de ilyen messziről többet most nemtudok.
juteszembe, Gyurma, már eleve átalakítottam a billentyűzetet az eredetihez képest, de asszem a backslash még mindig hiányzik, ha megtalálod azt a fajtát, légy oly báttyám, tedd már bele, emlékszel a win tükrözésnél szívtunk a hiányával anno... -
Luissimo
veterán
válasz
kamillo67 #682 üzenetére
ha mint már mondottad, akkor értem, nem szóltam semmit, azt is halkanmondtam !!
Hááát , igen a magyar fordításban van egy-két-sok Leiterjakab, néha nemérdekes, de néha zavaró tud lenni !!
ne tartsd magad vissza, lektoráljad csak
Azt láttátok, hogy mintha a szoftver előlenne készítve az FM transzmitterre is, de elvileg nemtudja a kütyü, lehet hogy nincs benne hardverikusan, vagy csak esetleg engedélyezni kéne valahol???
-
Luissimo
veterán
válasz
kamillo67 #664 üzenetére
tudom hogy ott kellene matatni, mondtam hogy okosítson ki belőle, mertugyebár ez igy slampos, ha nem a valoságot tükrözi.
Jó, használható persze.
De "gyurmabácsinak" aranyszíve van mint tudjuk, megoldjuk, vagy megcsinálja vagy megtanítja...és megcsináljuk együtt.ismerjük mi azt a hókutyafórumot ahol ezek levannak írva, igaz 820-ra v 920-ra...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Corsair vengeance RGB 2x8 GB 3200Mhz
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- 8TB WD Red NAS 100/100/ garancia/ ingyen foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest