Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guseppe
tag
válasz
DonDavid87
üzenetére
...és milyen?

-
DonDavid87
csendes tag
Mai naptól én is büszke tulajdonosa vagyok egy Libranak.
-
Ő szerintem inkább olyanra gondol, ahol a felső csíkban látja az akkut százalékban.
Nem tökéletes megoldás, mert plusz egy ikon, de én ezt használom erre a célra:
Ráadásul ha lehúzod az értesítőablakot, mutatja azt is hogy mióta megy a legutóbbi töltés óta...
Egyébként egy CM7-nek én is örülnék...
-
KTU
addikt

ennyi ideje működik a telefonom,
igaz most tényleg csak telefonálok vele
no GPS, no wifi, no mobilnet, stb., csak hang hívás (kb. 15-20 perc naponta, néha Bluetooth-al) és SMS
északára nem kapcsolom ki, se repülési üzemmódba -
attilav2
őstag
Eléggé pang ez a topik látszik hogy sajnos még nincsen sok custom rom a telóra.
Mivel a blade ra van hivatalos cyanogenmod ezért elméletileg könnyen át lehetne írni azt a változatot librára, különösen hogy a forráskód publikus, remélem az xda-sok közül nekiáll valaki, lehet még nem terjedt el eléggé ez a készülék. Azér' hogyha lenne egy friss CM kelendőbb lenne a teló. -
Guseppe
tag
Bátyámnak volt Spica, de szerintem a Libra minden tekintetben veri. Sebességben néha vannak kisebb beakadások pl. komolyabb internetes oldalon történő nagyítás-kicsinyítés stb., ellenben minimális és a Spica sebességét szerintem simán hozza. Szóval szerintem abszolút nem zavaró, nagyon eltalált ár-érték arányú teló. A Gio pedig ha jól tudom még mindig csak 320x480 pixel felbontású, szóval így 2012 peremén ezt a felbontást már nagyon elavultnak tartom. Jövő év után meg ha el akarod adni majd a telefont, szerintem sokkal könnyebben el fogod tudni adni, mint a GIO-t. Addigra ugyanis (2013-2014) a 800x480 a minimum lesz amit egy telefonnak tudnia kell.
-
enzo.1
csendes tag
Spicával összehasonlítva van valakinek tapasztalata sebesség terén? Említett telefonról váltanék, alternatíva talán a Galaxy Gio (árban), de a pozitív kommentek alapján a Libra felé hajlok...
-
mizoli
addikt
Sziasztok!
Tud valaki megoldást arra, hogy a telefonkönyvben (kapcsolatlistában) megjelenő telefonszámok nagyobbak méretűek legyenek? Teljesen érthetetlen módon olyan 1 mm körüliek, pedig ezt semmi nem indokolja. Betűtípusokat már cserélgettem (biztos nem az összeset próbáltam ki), de a telefonszám méret probléma nem oldódott meg, ráadásul nekem a gyári betű a legolvashatóbb. -
jarod10
csendes tag
SegítséGGGGGGG!
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni, van egy Lybrám, és zenelejátszókat töltöttem le hozzá, sajna újra kellett indítanom és azóta, nem akar elindulni, bejön az android jel és ott elakad!
Próbáltam az aksi kivételt, az hátlap alatti reset gombot, a hangerő le és bekapcs gomb kombinációs semmi nem segített!Van esetleg ötletetek, hogy mit lehet még tenni?
Előre is köszönöm!
-
Guseppe
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Pontosan, elsődlegesen az anyaghasználattal volt bajom. Csúszós fényes felületű műanyag, eléggé gagyi hatású, minden ujjlenyomat meglátszik rajta. Mindegy, ettől még persze versenyképes, jó telefon. Kollégám 9990Ft-ért vette 2év hűséggel, havonta 12x2500Ft-ot törleszt. Szóval ennyit szerintem simán megért a teló, csak szerintem sokkal jobb lenne "Librás" minőségű burkolattal. De gondolom ez a fajta anyaghasználat, design a Wayteq-től jön, a többi a ZTE. A Skate, Blade meg teljesen ZTE, Wayteq-hez nincs közük, csak a Libra "közös gyermek".
-
Guseppe
tag
Most került a kezembe egy ZTE Skate. Kollégám tegnap vásárolta, de megmondom őszintén, hogy anyag használatban a Libra szerintem sokkal jobb. Bár abban 800MHz-es a proci és méretben a kijelző is nagyobb, de nem kellene. A ROM-ot megkuksiztam ua. a hiba mint a Libránál, kb.140MB használható fel. Szegény barátom 1 nap alatt eljutott oda, hogy nincs hely a telón.
Reméli lesz rá valami hack-olt rom. -
Guseppe
tag
1,5 hónapja van meg, rengeteget használom, semmi nyikorgás nincs, remélem ez így is marad. Hozzáteszem vigyázom rá, tokban tartom és még nem ejtettem le.
-
Tux4
csendes tag
Azoktól kérdezném akiknek már pár hete,hónapja megvan a Kibírjuk, hogy nektek milyen az összeszerelés minősége. Mert az enyémnek az oldala illetve a hátlapja is zörög kattog nyüszög. Az érdekelne, hogy ez normális jelenség ennél a telefonnál, nektek is ilyen?
-
törölt tag
-
Guseppe
tag
Csak az a 140MB roppant kevés, nekem ezért kell a módosított. Szóval gyári ide vagy oda, ha ésszerűtlenül pazarló a ROM használata, nekem nem kell a gyári. Ha vásárlás előtt tudtam volna, hogy csak ennyi felhasználható a ROM-ból, tuti nem ezt a telefont vettem volna meg. Mellesleg nagyon-nagyon jó ár-érték arányú a telefon, de számomra kelzsoca romja mentette meg a telót eladástól. Ez van, nekem nem elég 80-90MB alkalmazásokra, valakinek igen. Ezzel a módosított rommal viszont minden fent van ami kell, tökéletesen elférek.

-
Guseppe
tag
Háát, ha a gyáriban nem méretezik át a ROM-ot és marad a kb. 140MB, akkor nekem nem kell az tuti.

-
pdw
csendes tag
Hivatalos 2.3-as frissitesrol tud valaki valamit?
-
Guseppe
tag
Annyit még megírnék, hogy quadrant tesztprogramban eddig 400pont felett nem nagyon vitt a telefon, most ez az érték majdnem a duplája 750körüli.
-
Guseppe
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ó kelzsoca főisten!

Hétvégén felraktam az általad javasolt ROM-ot, minden tárhelyproblémám azonnal megoldódott. Komolyan csak ezzel volt bajom, hogy minden lényeges dolgot felrakva, semmi tárhelyem nem maradt. Most ugyan úgy fent van minden, sőt pluszban telepítettem egy csomó alkalmazást és még mindig 140MB helyem van.
(Mondjuk még az lenne a csúcs, ha picit a teló sebességét lehetne (tuningolni) gyorsítani, de ez már tényleg szőrszálhasogatás, tudom, h. nem lehet)Még1x nagyon nagyon kösziiiiii!!!
Maximum respect!!!

-
törölt tag
-
törölt tag
Szia
A képernyő elsötétedése a fényérzékelő segítségével történik. Írták páran, hogy az általad említett probléma náluk is fennáll. A megoldás:
Kalibrálni kell a proximity szenzort!
A tárcsázóba üsd be: *983*0#
Majd ki kell keresni a Sensor menüt, ott a calib-ra rá kell nyomni, majd ha végez kiírja hogy sikerült, ekkor le lehet próbálni, hogy a készülék felső része fölé tesszük a kezünket (bal felső sarok rész), és a Proximity X:no, át kell változzon ez esetben: yes-re mellé Proximity is ok! szöveg jelenik meg, ezzel készen is vagyunk.
Remélem tudtam segíteni, nálam is ez volt a probléma... A rendszer nálam is néha belassul, de kb. 5-6 X már újraindítottam a telót és ez a probléma megszűnt.
Üdv
-
kelzsoca
félisten
Először is ez egy Librára kiadott hivatalos szoftver, az hogy Blade-ként látszódik, semmit nem jelent.
Másodszor, kalibrálni kellene a proxymity szenzort, és nem lenne vele probléma.
(#258) drheppb
Igen, a WayteQ-nél kérdeztem rá, és azt a választ kaptam hogy a garancia megmarad.
-
club1
veterán
válasz
kelzsoca
üzenetére
Sajnos az általad linkelt 2.3.5-ös "gyári" OS-el kapcsolatban nem túl pozitívak a tapasztalataim. Ez először is Blade-re készült. Blade-t ír mindenütt (BT, modellszám, build szám, stb.). Processzor igényesebb alkalmazások nekem ezen akadozottabban futnak, mint az eredeti 2.2-es rendszeren. Nem tudom a hívásokat letenni, ha már bekapcsolt a képernyő elsötétítése, mert nem világosodik vissza. Egyelőre tehát inkább megbántam a telepítést, mert előnyt nem sokat találtam...

-
Sziasztok,
CyanogenMod telepítése megoldható lesz erre a készülékre? Ha jól tudom kamera probléma miatt nem érdemes a Blade ROM-ot felrakni. Lehetne esetleg egy patch, ami a CM7 felrakása után lefuttatva javítaná a kamera részt a Librához valóra. Vagy ez nem ilyen egyszerű?
Köszi előre is...
-
törölt tag
Sziasztok!
Hát a legújabb custom-rom sem oldotta meg a hangerőgomb-problémámat. Ma reggel telefonáltam az E-Care-nek, de sajnos a szervíz menüpont nem volt elérhető, így megírtam a problémámat email-ben.... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor válaszolnak és mit. Elméletileg a garancia akkor él és virul, ha visszaállítom a gyári-rom-ra a telót...
Akkor várakozó álláspontra helyezkedek.... Nem tudjátok, hogy adnak valami cseretelefont a javítás idejére?? Csak mert telefon nélkül igen nehézkes az élet...
Üdv
-
Guseppe
tag
Futattam az alkalmazást ahogy javasoltad és lám root jogom van.
Most már csak az elfogyott rom-mal kell valamit kezdenem. Illetve vettem egy Alkalmazást a marketről, (setcpu) amivel picit tuningolni tervezem a telót. -
Guseppe
tag
Közben filekezelővel elindítottam a programot. Szépen feltelepül, majd kiírta a teló, hogy elfogyott a tárhely.
21MB-ot telepített a ROM-ra.
Mind1 nem volt gond, mert az alkalmazás szépen felment csak pont elfogyott a tárhely a rom-on. Ez az egyetlen bajom ezzel a telóval, hogy a gyári oldalakon 512/512MB memóriát romot írnak, de azt nem írják, hogy a rom-ból 160MB a felhasználható, abból is 50-60MB system szóval alig van min garázdálkodni. -
Guseppe
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Szia Kelzsoca!
Eddig nem nagyon volt időm foglalkozni a telóval, és lévén, hogy első androidos telóm először inkább ismerkedtem a felülettel. Most, hogy már picit "jobban" ismerem gondoltam picit tuningolom a telót. Olyan kérdésem volna, hogy ahhoz, hogy root jogaim legyenek a telón, fel kell rakni a gyári helyett, pl. egy általad készített custom ROM-ot? Vagy ahhoz, hogy root-oljam elég egy alkalmazás stb. amivel ez megoldható? Ha igen melyik ez az alkalmazás?
-
kelzsoca
félisten
-
gitarblx
csendes tag
Értem ÉS kíváncsian várom a fejleményeket
-
gitarblx
csendes tag
Kár
-
gitarblx
csendes tag
Akkor Most Van Róm De mégse?
-
gitarblx
csendes tag
Yesss köszi zsoca
-
kelzsoca
félisten
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy gyakorlatias kérdés: a Libra töltője 5.0 V - és 700 mA-es kimeneti jellemzőkkel bír. Direkt ilyen tulajdonságú autós töltőt rendeltem eBay-ről. Ami megérkezett azon viszont 5.0 V és 1000 mA szerepel, mint output.
Szerintetek lesz valami baja, ha ezzel az autós töltővel töltöm?
Köszi a válaszokat!!!
-
gitarblx
csendes tag
igen , jókat hallottam kelzsoca Blade-s Romjairól. Remélem nemcsak ez az egy lesz tőle.
Lehet, hogy ki is pröbálom ezt én is. -
gitarblx
csendes tag
Most már én is nyúzok egyet. Remélem erre is lesz annyi ROM, mint a Blade-re.
-
hekatoncheir
csendes tag
Hálás köszönet a válaszért!
A túlzott hangosság pont úgy elgondolkodtató, mint a túlzott halkság. Igaz, legtöbbször mindenütt azon a nem túl nagy hangerőn hallgatom a zenéket az E51-en, amin utcán, tömegközlekedésen ideális nekem, és amin már nem hallatszik az alapzaj.. (igen ez is nagyon szubjektív)
Marad a bátor vásárlás, vagy még ideálisabb esetben a kipróbálás..
(Ha van szegedi Libra tulaj, továbbra is felajánlkozhat utóbbi célra - értelemszerűen nem a tulajt, hanem a telefont szeretném kipróbálni...
) -
pdw
csendes tag
Amugy nekem is ez az elso droidom, es meglepoen jopofa, par nap/het utan a "nem bantam meg" feelingem volt miutan qwerty-s (symbianos) telefonrol valtottam, pedig vilageletemben utaltam (eddig) a tapizosokat. Minosegere nekem sincs panaszom, bar a fizikai gombok alul picit azert mozognak alapbol, felek hogy par ev mulva esetleg megbetegedhetnek.
Csak egy 2GB-os kartyam van, de igazabol se eddig, se ezutan nem hiszem hogy nagyon hianyat ereznem egy nagyobbnak mivel zeneket elvetve tarolok rajta, filmeket nezes utan torlom, kepeket szinten rendszeresen masolom gepre szal oszinten szolva nem tudom mi tudna megtolteni...
Az android nekem tok uj, de hamar megszoktam es mivel ~40-50 ezernel tobbet sosem adnek telefonert (csak gyari fuggetlent szoktam venni), sztem abszolut jo vetel.
-
pdw
csendes tag
válasz
hekatoncheir
üzenetére
En egy CX550-el probaltam hasznalni (3.5-os, tudtommal CX300hoz kepest nem sokkal tud tobbet), de sajnos meglepo modon tul hangos. Barmely csendesebb kornyezetben (pl. munkahely) minimumon is tul hangos, annyira hogy bantja mar a fulem. Metron, buszon ilyesmin rendben van. Alapzaj a Nokia E63-om utan (amin nem hallgattam zenet mert hihetetlenul sistereg) elhanyagolhato, de azert persze ott van. Torzitas alatt nemtudom pontosan mire gondolsz, nekem semmi bajom nincs a zene minosegevel (jellemzoen metalt hallgattam rajta), de persze a rendes mp3-jatekosom (iAudio U3) mellett nehezen rug labdaba.
-
hekatoncheir
csendes tag
Sziasztok!
Mp3 lejátszó híján a telefonom az egyetlen mobil zenehallgató eszközöm, ez most Nokia E51+Sennheiser CX 300 2.5mm jack. Mivel normális átalakítót nem találtam sehol, ezért bármilyen telót veszek, egy 4-6000 HUF körüli 3.5mm agybadugóst vennék mellé.
A kérdésem az lenne, hogy valaki próbálta-e már a Librát a gyárinál jobb, lehetőleg agybadugós fülessel, és mit tapasztalt. Hangerő, alapzaj, és a torzítás érdekelne. Tudom, hogy főleg utóbbi nagyon szubjektív, de azért az is érdekelne, hogy átlag fül számára mennyire feltűnő. Esetleg, ha valaki Szegedi, a Sennheiseremmel kipróbálnám, ha nincs ilyesfajta fülese.
Köszi a türelmes végigolvasást és a segítséget! Szép napot mindenkinek! -
mizoli
addikt
Tudja valaki, hogy hogyan kell személyenként különböző csengőhangot rendelni a kapcsolatokhoz?
-
Guseppe
tag
-
mizoli
addikt
Sziasztok!
Múlt hét pénteken megvettem az első "okostelefonomat", és beléptem a Libra felhasználók remélhetően egyre szélesedő táborába. Mielőtt megvettem, olvasgattam a Libra-ról is meg a Blade-ről is ezt-azt, elég szimpatikus volt, főleg az ára. Elkezdtem "belakni", a nekem fontos dolgok már fent vannak.
Mivel a HTC Sense felülete nagyon tetszett, teljesen átszabtam a Sense kinézetre, tök jó lett.
(Bár egy kis bibi volt, a LockBot Sense lock screen-je, csak az eredeti Froyo-s után jött be, így kettő volt, pedig beállítottam, kár, így inkább töröltem).
Majd küldök róla képet, ha valakit érdekel a ZTE Sense
Már "csak" a régi SonyEricssonomról kellene valahogy a sok kapcsolatot átmenteni.
Eddig semmi gondom nem volt, vele, de hát még csak pár napos.
A GPS másodpercek alatt talál jó sok műholdat és tartja is őket. A névtelen kínai PNA készülékemhez képest szuper gyors, pedig az sem rossz.
Az alap fényképező nem egy nagy durranás, de a Camera360-nal, egészen elfogadható képeket csinál.
Féltem attól, hogy kevés lesz a 600 MHz, de egyáltalán nem lassú.
Játszani meg úgysem játszom.
Féltem, hogy nincs 16M szín, de alaptalan volt, nagyon szép a képe így is. Napfényben sajnos nem sokat lehet belőle látni.
Az akku tényleg kicsi, reggel 8-tól mostanáig (13:47) 33%-on áll, és csak WiFi ment, meg persze a képernyő.
Hogy írjak valami rosszat is: bekapcsoláskor, sötétben nézve (mikor még az Android felirat van) a képernyő jobb felső sarka kicsit világosabb, mint a többi rész, de ez csak homogén szürke felületen látható.
Most más nem jut eszembe, talán annyi, hogy telefonálni is egész jól lehet vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- darkFlash Shadow Pro
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest