Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom mobilszolgáltatások
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikikeglx84
újonc
-
mikikeglx84
újonc
A készenléti mód egy nagyon érdekes dolog...
Szerintem úgy kellene működnie, hogy csak a bekapcsoló gomb utasításait figyeli, a többiről tudomást sem vesz.
Hogy megtudjam, így van-e, végeztem egy tesztet: elküldtem aludni, majd elkezdtem nyomkodni a Home gombot.
(érdekesség: Normál, bekapcsolt, éber állapotban 5-10x megnyomva ezt a gombot, előjön egy rejtett teszt menü, amiben az akkufeszültséget, gomb tesztet, képernyő frissítési tesztet, stb. el lehet végezni)
Látszólag nem is történt semmi, csak a képernyővédőt mutatta, egyszer frissített rajta, de a tartalom nem változott.
Amikor felébresztettem, ott volt a rejtett menü, tehát a processzor dolgozgatott, csak nem frissítette a kijelző tartalmát.
Nem minden gombnál vettem észre, de mondhatjuk, hogy alvó módban is figyeli a gombok lenyomását.
A tokra kis fekete szivacsos-gumis (mint a kínai papucs) korongokat ragasztottam, így zárt állapotban nem nyomódnak be a gombok, és így teljesen normális az akkumulátorhasználat.
Ha valakit érdekel a megoldás, esetleg töltök fel róla képet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új területre lép be a táblagépek piaca után a WayteQ, ezentúl már ebook olvasójuk is van.
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest