Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikikeglx84
újonc
-
mikikeglx84
újonc
A készenléti mód egy nagyon érdekes dolog...
Szerintem úgy kellene működnie, hogy csak a bekapcsoló gomb utasításait figyeli, a többiről tudomást sem vesz.
Hogy megtudjam, így van-e, végeztem egy tesztet: elküldtem aludni, majd elkezdtem nyomkodni a Home gombot.
(érdekesség: Normál, bekapcsolt, éber állapotban 5-10x megnyomva ezt a gombot, előjön egy rejtett teszt menü, amiben az akkufeszültséget, gomb tesztet, képernyő frissítési tesztet, stb. el lehet végezni)
Látszólag nem is történt semmi, csak a képernyővédőt mutatta, egyszer frissített rajta, de a tartalom nem változott.
Amikor felébresztettem, ott volt a rejtett menü, tehát a processzor dolgozgatott, csak nem frissítette a kijelző tartalmát.
Nem minden gombnál vettem észre, de mondhatjuk, hogy alvó módban is figyeli a gombok lenyomását.
A tokra kis fekete szivacsos-gumis (mint a kínai papucs) korongokat ragasztottam, így zárt állapotban nem nyomódnak be a gombok, és így teljesen normális az akkumulátorhasználat.
Ha valakit érdekel a megoldás, esetleg töltök fel róla képet. -
mikikeglx84
újonc
Sziasztok!
Nekem a HD verziót sikerült megvennem az olvasóból, és a következő hibákat tapasztaltam:
-Az akkumulátor lemerült egy fél nap alatt használat nélkül (sleep mode-ban volt)
-Bekapcsoláskor "Image not found" felírat jelent meg
-Alvó módból felébresztve visszaugrott az első oldalraGondolkodtam, és rájöttem, hogy nevetségesen egyszerű a megoldás:
A tokot lezárva benyomódnak a lapozó gombok a bal oldalán, ez okozza a fenti problémákat
Tehát akinek merül az akksija, és lezárva tartja a tokban az olvasót, próbálja meg nyitva hagyni, hátha segít!
(Arra gondoltam, hogy a tok lezáródó részeire bútor lábaira ragasztható filc távtartókat ragasztok, hogy a gombokat szabadon hagyja.
Még nem próbáltam, lehet, hogy nem fér el, nem is esztétikus, de lehet, hogy segít, mert nem szívesen dobnám el...)Remélem, sokaknak tudtam segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új területre lép be a táblagépek piaca után a WayteQ, ezentúl már ebook olvasójuk is van.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Exkluzív órák
- Háztartási gépek
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest