Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vardar
tag
Sziasztok!
Én is ma vettem egy HD-t. Azt szeretném kérdezni, hogy ennek az akkumerüléses szériahibának, van valami egyszerűen felismerhető jele? Gondolok arra, hogy feltöltöm és standby-ban lemegy több %-al a készülék. Mert jelenleg nem olvasnék rajta semmit, csak emiatt nem szobroznék a készülék mellett, viszont a 3 napos készülékcsere/pénzvisszatérítés ketyeg.
Az is érdekelne, hogy a magyar ékezetes betűk pdf-beli furcsa megjelenítését lehet valamivel orvosolni? Valahol itt a fórumban van rá gyógyír? (Azt már olvastam, hogy firmware update-re van lehetőség, csak még nem találtam meg).
Valamint még annyit, hogy az Adobe vagy a FB olvasót érdemes-e pdf-ekhez használni? Mi a különbség a kettő között?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új területre lép be a táblagépek piaca után a WayteQ, ezentúl már ebook olvasójuk is van.
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen autót vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest