- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Tecno Spark Go 2024 - mennyi? 30!
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
adio
tag
A 100dci tetszik nagyon és ez az 55 ezer körüli ár is baráti, viszont jelenleg egyetlen netes webshopban láttam, de ott is április közepei szállítási idővel.. Várható ez még márciusban is több helyen?
A fiút a férfitól csak a játékai ára különbözteti meg!
-
Valentino K.
senior tag
Én is a 100Dci-t néztem ki magamnak. Ár\érték\tudás arány alapján ideális választás lehet.
Épp egy Samsung Galaxy Tab 2 10.1 vendégeskedik nálam lassan másfél hete, s gyakorlatilag a WayteQ erősebb gépet rakott le az asztalra, ami fele annyiba kerül.Edigital oldalán április 10. szerepel megjelenési dátumként. 55 ért árulják.
Eléggé best buy kategóriaNikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
-
peestee83
aktív tag
válasz Valentino K. #6 üzenetére
Nagy hangminőséget (szerintem) ne várj tőle. De egy jó fülessel megoldható
Cor ne edito
-
M.A.Z.
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Valentino K.
senior tag
válasz peestee83 #11 üzenetére
Nem várok tőle stúdió minőséget
De fél méteres távolságból normál hangerőn ne recsegjen-ropogjon, torzítson.
Ahhoz legyen jó, hogy a nap végén megnézzek egy filmet, egy-két sorozatrészt vagy autóversenyt[ Szerkesztve ]
Nikon D500 / Sigma 18-35 F1.8 / Nikon 300mm F4 PF / Asus ROG
-
nightshadow
veterán
Az xTAB-100dci-ban milyen grafikus gyorsító lehet?
-
Csapoati
nagyúr
válasz nightshadow #15 üzenetére
Gyanitom, hogy egy Mali-400 MP4.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
FRENK1988
veterán
Olyan kombináció sohasem lesz hogy: BT+mHDMI+IPS? Vagy van valami íratlan szabály, hogy ne csináljanak tökéletes gépet a felhasználóknak?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 15 PROMAX 256GB 2026. decemberig számla, jótállás, natúr titán, független
- Értékcsökkentett, HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FULL HD IPS, I5-8265U CPU, 8GB RAM, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GAR
- Új Zsír Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -25% Ryzen 5 8645HS 16/512 FHD+ 760M
- GAMER 144HZ ASUS VP249QGR 24 Monitor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest