- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FRENK1988
veterán
válasz
planbmokus #21 üzenetére
3g nem feltétel
-
FRENK1988
veterán
Olyan kombináció sohasem lesz hogy: BT+mHDMI+IPS? Vagy van valami íratlan szabály, hogy ne csináljanak tökéletes gépet a felhasználóknak?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
nightshadow #15 üzenetére
Gyanitom, hogy egy Mali-400 MP4.
-
nightshadow
veterán
Az xTAB-100dci-ban milyen grafikus gyorsító lehet?
-
M.A.Z.
aktív tag
-
peestee83
aktív tag
válasz
Valentino K. #6 üzenetére
Nagy hangminőséget (szerintem) ne várj tőle. De egy jó fülessel megoldható
-
Valentino K.
senior tag
Én is a 100Dci-t néztem ki magamnak. Ár\érték\tudás arány alapján ideális választás lehet.
Épp egy Samsung Galaxy Tab 2 10.1 vendégeskedik nálam lassan másfél hete, s gyakorlatilag a WayteQ erősebb gépet rakott le az asztalra, ami fele annyiba kerül.Edigital oldalán április 10. szerepel megjelenési dátumként. 55 ért árulják.
Eléggé best buy kategória -
adio
tag
A 100dci tetszik nagyon és ez az 55 ezer körüli ár is baráti, viszont jelenleg egyetlen netes webshopban láttam, de ott is április közepei szállítási idővel.. Várható ez még márciusban is több helyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest