- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
Defendert még nem takarítottam el, illetve csak az ikonja maradt. Az ablakos dolgot még meg tudom nézni egy másik gépen otthon, hogy én emlékszem-e rosszul vagy nem. Bár használtam régen pl böngésző mellett és ott úgy rémlik azt is mellétette, tehát nem kínlódott mint most. Összességében nálam gyorsabbnak tűnik a rendszer, a gépház nem jön be, de nagyon nem használtam eddig sem, inkább a vezérlőpultot. A felesleges app-okat meg el lehet tüntetni. Dolby-ra meg elvben a gyártónak kéne lépni, de olvastam régebben is volt gond a win10-el.
-
Akelaus
senior tag
Halihó!
Sikeresen felment még az este a frissítés. Persze nem tökéletes minden, igaz megoldhatónak tűnik. Defender- előtte is ki volt kapcsolva, úgy is marad (elvileg), az ikonja mégis ott a tálcán. Dolbi-na az elvben nem működik, mert szerinte nem annak kéne fent lenni ami van(mert nem az van amit ír, hanem amit hiányol), hangzásban mégsem vettem észre semmi különbséget. Viszont vagy én emlékszem rosszul, vagy ez már nem megy neki: ha van megnyitva valami teljes méretű ablakban, és egy másik ablakot kihúzok a jobb vagy a bal oldalra, nem kínálja fel, hogy a teljes méretű ablakot kiválasztassam, hogy az kerüljön mellé, úgymond fele-fele méretben, hogy lássam mind a két ablak tartalmát. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest