- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
King Unique #179 üzenetére
Volt régen a hwsw-n egy flesdizájner nevű arc. Az mondott ekkorákat
-
Syl
nagyúr
Annyit fűznék hozzá, hogy én szeretem a keret nélküli ablakokat. (Tudom, ellent mond a win7 tetszési indexemmel, de mégis
) Linuxon például olyan témát használok, aminek nincs kerete. (Persze itt meg tudták oldani, hogy ennek ellenére ne egy pixelt kelljen eltalálni az egérrel, ha méretezni akarom az ablakot) Az árnyék viszont nekem fontos. Más méret és erősség az aktív és más a háttérben lévő ablaknál. Hogy messziről ránézve is azonnal világos legyen melyik ablak hol van.
-
Syl
nagyúr
válasz
-Skylake- #158 üzenetére
Igen, a hetesben még sok helyen találni 3.0-ból maradt ikonokat.
De a Win10-zel kapcsolatban design egységességről beszélni?Amikor a gyári, beépített MS appok is össze-vissza jelennek meg? Egyik a kiválasztott színű ablakkerettel jelenik meg, a másik nagy ívben tojik a beállításodra, mindig fehéren működik. Egyiknél bal oldalon jelenik meg a beállítások ablak, a másikon jobbra.
Szóval a win10-nél is nagyon látszik, hogy több csoport dolgozik a design-on és azok egyáltalán nem beszélnek egymással. -
Syl
nagyúr
válasz
gyurkikrisz #28 üzenetére
Pedig bizony az AU nagyon-nagyon sok embernél okozott USB problémát. Meg HDD partíció eltűnést.
-
Syl
nagyúr
Csak azt tudnám, ez mitől "creators"?
A 3D Paint-től?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest