- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Mert aki nem tud CF konfigurációt kiépíteni, annak ez alternatíva lehet, ha nincs pénz 6990-re, és a 6970 meg kevéske. Hátránya, hogy magas felbontásra kevés a video memory, így nem tudom megint csak megéri e ebből CF-t összerakni. Bár talán igen, mivel egymagában a 6870 még kevéske lehet néhol.
-
MPowerPH
félisten
Jó cikk, gratula hozzá.
Én azon vagyok, hogy jó vétel lehet, de csak annak aki nem tud CF-t összedobni. 2db 6870 olcsóbban kijönne, és sokkal jobb választás minden egyéb téren.
Ezt majd javítsad ki azért:
"A teljesítmény / fogyasztás mutató már korántsem ilyen fényes. Itt szépen visszaüt az a sok watt, amit a HD 6970 X2 terhelve megeszik."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest