Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Az első az Pentium2 gépemen volt Voodo2 8M SLI vagy nem tudom minek írták+Riva TNT2-16M utána ,meg jóval késöbb 7600Gt SLI-m volt a második, a cf 3.volt
És te akartál meggyőzni hogy 3.000ft -al olcsobb a cf mint X2
persze sértődés ne legyen belölle,3000ft az 3000ft mindenkinek.
grat hozzá,3hónapja eladtam a cf-et lett belölle egy nagyon olcsó 14.000ft-os 5670,mert nem játszom már+28.000ftos ráfizetéssel egy Brazos HTPC!
Most erről írok,a CS-miatt (Photoshop miatt) marad a 4magas nagygép.....különben az sem kellene... -
MZperX75
addikt
Te figyú,hadjuk ezt !
Többször vettem már kártyát,és rendeltem,mindig más áron kaptam ,mint írták.
Vagy többért,de néha kevesebbért,vagy éppen az aszéria ,márka ,pont nincs,de a drágább van!
Kár lenne már ezzel tovább foglalkozni! 90ezres kártyánál árban 10%-on-se! Annyit egy két nap alatt tud az ár le vagy fel menni!(már forintba)
(de tudom mindig van itt egy okosabb tapasztaltabb,Web shop guru aki megmondja,csak a tapasztalat az mindig más)
Főleg egy olyan szájábol aki mindig megprószálja a drágábbat ,jobbat megvenni....
HADJUK
OFF -
Milka 78
nagyúr
(meg ettől a hsz-től lefelé)Ez lenne az ok.Ráadásul multiba még éreztem is a hátrányát...meg ugye a kíváncsiság
SLYM:Szép is lenne
Egy ideig tuti ellennék vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest