Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Zoli54213 #141 üzenetére
A ferritmagon lévő tekercsek adnak ki egy magas frekvenciájú zajt, főként ott ahol több száz esetleg több ezer fps van, ez nem hiba ez nem befolyásolja a működését csak zavaró, ezért kár volt gariba vissza küldeni, mert így napokin akár hetekig is kártya nélkül lehetsz és végül vagy ugyan azt visszakapod vagy adnak egy másikat ami ugyan úgy fogja produkálni ezt a zajt.
Az MSI karikon van olyan tekercs ami úgymond ki van öntve és ez nem engedi a tekercs rezonálását és ezálltal nem ad ki hangot [link], ez az SSC (Solid State Choke) technológia.
Amúgy tényleg jól működik, nekem MSI karim van és ilyen technológiával készült a tekercs rajta és tényleg meg sem nyikkan, az eddigi karijaim többé-kevésbe mindíg cincogtak. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
- = Zk = - #131 üzenetére
Hát a 1gb-os 4870-el jobban jártál, de ügye az ár különbözetet elfelejtették, kaptál volna egy 4870x2-t az lett volna aztán a kemény.
Jönnek lassan az új karik lesz itt árzuhanás, tuti lesznek jó áron 5870/6870-es karik(30k alatt), szerintem én is majd befektetek még egy GTX480-ba. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
- = Zk = - #115 üzenetére
Hát amikor 77k-s harver elhalálozik, akkor aztán van baj.
Szerintem 5770-ből már ne építs CF-et, akkor inkább add el és vegyél olcsón egy 5870-et, hidd el nem fogsz benne csalódni. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
- = Zk = - #94 üzenetére
Semmi baj nincsen a VTX3D-vel meg ha lenne is akkor gari.
Egy 6970-el jobban járnál hosszú távon, egy GTX480-al meg még jobban a mostani árakat figyelembe véve.
Amúgy mit csináltál szegény 3870x2-vel ha szabad kérdezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest