- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
alamuszi
senior tag
Erre mondta ezt Bíró Szilárd, mikor a ThinkPad gépek szépségéről volt szó, hogy azért nem népszerű a fiatalok körében a TP, mert nem szép, és amúgy is kinek kellene, egy ilyen gép, ha ilyen ronda. Na erre az volt a válasz, hogy ugyan ki fizetné meg azt a notebookot, ha annyira szép lenne, mint egy design notebook, és még annyira is megbízható, masszív és tartós is lenne mint egy TP, tulajdonképpen ett is erről van szó. Occsssoooo, a célnak megfelel, nem csili vili, nem szép, de működik, még ha lassan is. Legalább is nálam. Persze a példa sántít, mert a tp nem olcsó.
-
alamuszi
senior tag
Tegnap volt a kezemben egy csúcs HTC talán Desire, na igen ott ezek a dolgok sokkal jobban működnek. Nálam is működik ha oldalra fordítom a telefont, és fordul a billentyűzet is. De amíg a HTC ezt a műveletet 1 másodpercen belül megtette, vagy annak töredéke alatt, addig ennél a Huawei-nél 2 - 3 másodperc az átlag. Na igen valamit valamiért.
-
Inarus
addikt
"szerk: wazze, felhúztam magam, izomból megráztam ezt a fost és láss csodát, elfordult a kép. ez azért lassan videóért kiált
"
- Melyik része lesz videón? Az hogy felhúzod magad, vagy hogy izomból rázod a gépet?(#620) Bog: Ilyenkor mindig gondolj arra, hogy a Nokia 5230-cal van egy árban!
Mondjuk ott a giro ennyit nem vacakolt.
(#618) kaller1: Úgy tudom nincs. Legalábbis még nem láttam ilyet, és ha jól emlékszem mások is mondták már, hogy nincs.
-
tomiee85
senior tag
-
alamuszi
senior tag
Szia Bog,
Attól függ hol, fektetett querty pl sms íráskor, vagy wi-fi csatlakozáskor, és a legtöbb alkalmazásnál van. De alaphelyzetben nincs, mikor nem vagy alkalmazásba lépve (értsd, uzenet küldés, böngésző, stb.). Vagy legalábbis nálam.
A sim, nekem második próbálkozásra ment, amikor a voda üzletben a hölgy tette bele, akkor nekem sem ment, kivettem, és megint betettem és ment minden, mint ahogy kellene működnie.
Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest