- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
válasz
ForRedGlory #35 üzenetére
Nincs Ti-m, úgyhogy nem különösebben akarok vitatkozni, főleg hogy szerintem az elavult Fire Strike teszt teljesen irreleváns, de ez megütötte a szemem:
"A kolléga által linkelt listán csak a legjobb 5db 2080ti ér el legalább 38k pontot. "
Biztos nem keveritek a Graphics/Combined eredményeket? Én ahogy látom ott az első 100 helyen nincs 38 ezer alatti GS, cserében van elég sok 40 ezer fölötti is. Csak a pontosság kedvéért...
-
nkmedve
őstag
Hol volt a túlzás? Itt a linkelt listában legtöbb 2080 Ti 40ezer fölötti Graphics Score-t hoz ( van ami közel 50ezret, bár gondolom az valami exotikus hűtéssel ment). 37-38 egyáltalán nem kirívó eredmény.
Mondjuk én személy szerint nem értem a FireStrike eröltetését az ilyen tesztekben. Egy régi DX11-es tesztről beszélünk, sokkal reprezentatívabb lenne a Time Spy, ami DX12 (tudom, ott az R VII nem teljesít túl jól).A kártyával kapcsolatban... Nem igazán tetszik az ilyen házilag összemókolt hűtés általában, mivel az ilyen egy átlag halandó user-nek teljesen elérhetetlen (úszik a garancia, reszelni/vágni kell, stb.). Ami viszont érdekes lett volna, ha az AMD már alapból valamilyen vízhűtéssel adja ki a kártyát, kicsit tuningolva. Úgy szerintem jóval pozitívabb lett volna az összkép a 2080-al szemben, még ha a fogyasztás az egekben is lett volna (ami szerintem sokkal kevésbé lényeges, mint a hőmérsékletek és hangerő). Így kaptunk egy kártyát ami gyári állapotában jóformán használhatatlan azoknak akiknel fontos a megfelelő hűtés, és ráadásul még teljesítményben sem hozott semmi extrát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- EAFC 25
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged