Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Elindult a One UI 8.5 béta program
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Értem. Tehát ha mondjuk működik pár hónapig, (netán évekig ami ritka), majd nem kapcsol be, én a szervizben szétkapom és látom hogy belül mindent megevett a korrózió, akkor balgaság arra fogni. Taníts még mester

-
blueMerle
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Elolvastad amit írtam igaz?

Pontosan arról beszéltem hogy akár hosszú hónapokig (esetedben évekig) is működhetnek beázott telefonok, de nem ez az általános. Lehet hogy az i8910-esed úgy össze van rakva hogy nem jutott be nedvesség, a 3310 pedig a Bear Grylls tűlélőkészlet egyik része, így nincs miről beszélni
És igen, régen sokkal egyszerűbbek és minőségibbek voltak a telefonok, masszív bga, smt forrasztások...stb... Mindez már a múlté, hidd el nekem (több év telefonos szakszerviz tapasztalat) hogy nagyon gyorsan tönkremegy egy akármilyen újabb smartphone, amibe belekerül a víz. Persze, van ellenpélda is, akár fater Huawei y200-asa ami egy tóban landolt úgy egy éve és kutya baja (természetesen ki lett szárítva, amennyire csak lehetett).
-
kymco
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Talán több anyagot tettek anno az áramköri lapkákba... kisebb volt a zsúfoltság, és kisebb volt az teljesítménysűrűség is.
-
blueMerle
veterán
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Így van ahogy pszichiáter mondja, a lényeg hogy hiába működik az az S4-es miután megfürdették, pár hónap és dobhatják a kukába, mert a víz lassan de biztosan végzi a dolgát belül.
Tudod mennyi beázott telefon járt nálam az évek alatt a boltban? Huh...és szinte mindegyik működött még akár hosszú hónapokig is a beázást követően. És bizony az sem garancia ha mindjárt kiveszed az akksit majd szakszervizben kiszáríttatod: jellemzően ezzel is csak időt lehet nyerni. -
törölt tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Finoman utalt rá, hogy a telefon jó pár alkatrésze nem térítésmentes!
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Csak Kipróbált AGM G3 Pro 12/512GB jól használható Hőkamerával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB Akku: 90%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25+ 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AM 5 procik! Kèszleten! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Tudod mennyi beázott telefon járt nálam az évek alatt a boltban? Huh...és szinte mindegyik működött még akár hosszú hónapokig is a beázást követően. És bizony az sem garancia ha mindjárt kiveszed az akksit majd szakszervizben kiszáríttatod: jellemzően ezzel is csak időt lehet nyerni.