- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Quasi_modo #46 üzenetére
Értem. Tehát ha mondjuk működik pár hónapig, (netán évekig ami ritka), majd nem kapcsol be, én a szervizben szétkapom és látom hogy belül mindent megevett a korrózió, akkor balgaság arra fogni. Taníts még mester
-
blueMerle
veterán
válasz
Quasi_modo #43 üzenetére
Elolvastad amit írtam igaz?
Pontosan arról beszéltem hogy akár hosszú hónapokig (esetedben évekig) is működhetnek beázott telefonok, de nem ez az általános. Lehet hogy az i8910-esed úgy össze van rakva hogy nem jutott be nedvesség, a 3310 pedig a Bear Grylls tűlélőkészlet egyik része, így nincs miről beszélniÉs igen, régen sokkal egyszerűbbek és minőségibbek voltak a telefonok, masszív bga, smt forrasztások...stb... Mindez már a múlté, hidd el nekem (több év telefonos szakszerviz tapasztalat) hogy nagyon gyorsan tönkremegy egy akármilyen újabb smartphone, amibe belekerül a víz. Persze, van ellenpélda is, akár fater Huawei y200-asa ami egy tóban landolt úgy egy éve és kutya baja (természetesen ki lett szárítva, amennyire csak lehetett).
-
kymco
veterán
válasz
Quasi_modo #43 üzenetére
Talán több anyagot tettek anno az áramköri lapkákba... kisebb volt a zsúfoltság, és kisebb volt az teljesítménysűrűség is.
-
blueMerle
veterán
válasz
Quasi_modo #38 üzenetére
Így van ahogy pszichiáter mondja, a lényeg hogy hiába működik az az S4-es miután megfürdették, pár hónap és dobhatják a kukába, mert a víz lassan de biztosan végzi a dolgát belül.
Tudod mennyi beázott telefon járt nálam az évek alatt a boltban? Huh...és szinte mindegyik működött még akár hosszú hónapokig is a beázást követően. És bizony az sem garancia ha mindjárt kiveszed az akksit majd szakszervizben kiszáríttatod: jellemzően ezzel is csak időt lehet nyerni.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #38 üzenetére
Finoman utalt rá, hogy a telefon jó pár alkatrésze nem térítésmentes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Windows 11
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- Napelem
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Hobby rádiós topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest