- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz
Quasi_modo #46 üzenetére
Értem. Tehát ha mondjuk működik pár hónapig, (netán évekig ami ritka), majd nem kapcsol be, én a szervizben szétkapom és látom hogy belül mindent megevett a korrózió, akkor balgaság arra fogni. Taníts még mester
-
blueMerle
veterán
válasz
Quasi_modo #43 üzenetére
Elolvastad amit írtam igaz?
Pontosan arról beszéltem hogy akár hosszú hónapokig (esetedben évekig) is működhetnek beázott telefonok, de nem ez az általános. Lehet hogy az i8910-esed úgy össze van rakva hogy nem jutott be nedvesség, a 3310 pedig a Bear Grylls tűlélőkészlet egyik része, így nincs miről beszélniÉs igen, régen sokkal egyszerűbbek és minőségibbek voltak a telefonok, masszív bga, smt forrasztások...stb... Mindez már a múlté, hidd el nekem (több év telefonos szakszerviz tapasztalat) hogy nagyon gyorsan tönkremegy egy akármilyen újabb smartphone, amibe belekerül a víz. Persze, van ellenpélda is, akár fater Huawei y200-asa ami egy tóban landolt úgy egy éve és kutya baja (természetesen ki lett szárítva, amennyire csak lehetett).
-
kymco
veterán
válasz
Quasi_modo #43 üzenetére
Talán több anyagot tettek anno az áramköri lapkákba... kisebb volt a zsúfoltság, és kisebb volt az teljesítménysűrűség is.
-
blueMerle
veterán
válasz
Quasi_modo #38 üzenetére
Így van ahogy pszichiáter mondja, a lényeg hogy hiába működik az az S4-es miután megfürdették, pár hónap és dobhatják a kukába, mert a víz lassan de biztosan végzi a dolgát belül.
Tudod mennyi beázott telefon járt nálam az évek alatt a boltban? Huh...és szinte mindegyik működött még akár hosszú hónapokig is a beázást követően. És bizony az sem garancia ha mindjárt kiveszed az akksit majd szakszervizben kiszáríttatod: jellemzően ezzel is csak időt lehet nyerni.
-
törölt tag
válasz
Quasi_modo #38 üzenetére
Finoman utalt rá, hogy a telefon jó pár alkatrésze nem térítésmentes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest