- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
A GG-sek szerint a törést is jobban bírja a cuccuk, mint egy normál üveg, de még ha ezt nem is hisszük el, egyértelmű, hogy eséskor nagyobb esélye van a törésnek akkor, ha nagy a kijelző. Egy Wave I a 3,3"-os kijelzőjével esett már másfél méterről kőre, betonra. Melyik 5+"-os mobil bírná ezt ki?! A plexis. Ez mondjuk igaz. De az meg jobban karcolódik.
-
Mondjuk ez érthető, de lassan az emberek SIM-es tabletekkel járnak már inkább, ha a méretet nézzük. Vettem már 7"-os tabletet, most meg lassan már a 6"-os mobilok korát éljük. Nekem elég a 4-4,5" is mindenre, még akár fórumozásra is, ráadásul kényelmes hordani, és ha esik, kevesebb az esély arra, hogy ripityára törik a kijelző. Azt se értem mondjuk, miért kell vékonyítani a Gorilla Glass-t... -elvileg egyre vékonyabb, és legalább azonos erősségű, de a gyakorlatban... Persze nem mindegy, hogy 3,3"-os kijelzőt véd a GG, vagy egy sokkal nagyobbat; amit anno a Wave I kibírt /GG1/, szerintem egyetlen mai GG3/GG4-es tepsi se bírna ki.
-
Pár perce olvastam a telóról, csak nem itt, erre ez a hír fogad.
Nekem nagyon sok az 5,3", nem értem, miért szeretik annyian a tepsiket. De gyártják, veszik, szóval tényleg erre lehet igény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest