- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
Van egy webshop, ami árulja a Sharpokat (kyoex), kár, hogy horror áron. De azért a cikkben szereplőre beneveznék.
-
vigyori78
őstag
Nem tudom szerintem 1 SIM-es :
De szerintem hozzánk ez sem fog eljutni mint az előző verziók sem pedig ezekre beneveztem volna
Ez a keret öcsém:
-
vigyori78
őstag
3000mAh, infra nincs.
Snapdragon 820
Andreo 530
3GB/32GB , microSD 200GB
5.3" full HD 1920 x 1080, IGZO 120Hz
2.5D Gorilla Glass 4
22.6MP/5.0MP ,
22.6MP Ricoh GR lens, f/1,9 , 4K 240fps , time-lapse 120 fps, HDR , OIS
Android 6.0 Marshmallow, Sharp Al emopa 4,0
149(H)×73(W)×7.6(D)mm -
csibe1
addikt
Akksi mekkora van benne, tudja valaki?
Infraport lesz? -
-
vigyori78
őstag
Infó: Az előlapi kamera 5 megapixeles.
Amúgy jól néz ki, ujjlenyomat olvasó oldalt :
Oldalt értesítési led:
-
Crafter32
őstag
Jó lenne Magyarországon is megjelenne a Sharp. Színesebb lenne tőle a mobilmezőny. Nagy név még mindig a Sharp.
-
laci_csk
senior tag
A hatso kamera korul kicsit hajaz a Sonyra, amugy semmi koze az Xperiakhoz. Az eleje meg plane hogy nem hasonlit, sot messze all tole.
-
troviko
senior tag
Egész szexi. Nem vagyok egy Sharp fan, nem is kellene, de meglepően jól néz ki, a specifikáció is jó.
-
gixxer-tomee
aktív tag
Rohadjak meg, feketében tetszik. Amúgy van benne kis Sony, kis Iphone, stb.. De pofás.
4.5-4.7 körüli verzió is kellene. Bár egyik sem lesz, csak álmodozok.
darvinya: A legfelismerhetőbb az a kihajtható ajtó oldalt. Egy az egyben mint a Compact-okon..
-
-
-
darvinya
titán
Nagyon tetszik, Xperia utóíz.
Nem csoda, hiszen közösen készítenek/fejlesztenek.Kár, hogy nincs itthon.
Fel kellene venni velük a kapcsolatot, hátha ismét lenne. -
macskea
őstag
-
-
Fejvadi
nagyúr
Sok jót még nem hallottam a Sharp telefonokról.
-
Egy dolog miatt érdekes csak a hír : Ricoh!
Minden más erdektelen, mert ez a mobil erre csak bekapcsolható, de sokat nem fog csinálni az eleve eltérő mobilrendszer miatt...
A Ricoh fejlesztésről van valami esetleg angolul. Japánul nem tudok még.
-
M5Norbi
őstag
Igen valóban még az is kicsi.
De viszont az 5-5,3 egy vékonyabb kávával valahol az a kompromisszum ami már valamennyi tartalomfogyasztásra megfelel de még kezelhető,elfér a zsebben,úgyahogy még egy kéz is átéri.Ami nagyobb ott mégjobb netezni,játszani,esetleg filmet megnézni.
Ami kisebb főleg 4,2-4 vagy az alatt az már jóval kevésbé kellemes arra hogy tartalmat fogyasszunk persze esetenként jól jöhet de cserébe jó megfogni,könnyű zsebretenni,esetleg tovább bírja mert kevésbé meríti a kijelző stb.
De manapság inkább annak jó aki az okostelefonos adottságokat ritkábban használja.Persze az említett 5-5,3 az én véleményem van akinek ez a határ 4,5-4,7 van akinek 5,5....
-
Fred23
nagyúr
A GG-sek szerint a törést is jobban bírja a cuccuk, mint egy normál üveg, de még ha ezt nem is hisszük el, egyértelmű, hogy eséskor nagyobb esélye van a törésnek akkor, ha nagy a kijelző. Egy Wave I a 3,3"-os kijelzőjével esett már másfél méterről kőre, betonra. Melyik 5+"-os mobil bírná ezt ki?! A plexis. Ez mondjuk igaz. De az meg jobban karcolódik.
-
A Gorilla Glass még mindig nem a törésállósága miatt kerül bele. Se a Dragon Trail, se az Asahi üveg.
Karcálló mivolta miatt, csak valahogy ez a téves berögződés megmaradt, hogy "törhetetlen.."
Ezt kellene helyretenni, és nem tévesen asszociálni.
Tehát, a GG a karcok ellen véd, nem a törés ellen
Moto X Force, érdekes, nem GG-t használ, hanem lapokból álló plexipanelt.
-
Fred23
nagyúr
Mondjuk ez érthető, de lassan az emberek SIM-es tabletekkel járnak már inkább, ha a méretet nézzük. Vettem már 7"-os tabletet, most meg lassan már a 6"-os mobilok korát éljük. Nekem elég a 4-4,5" is mindenre, még akár fórumozásra is, ráadásul kényelmes hordani, és ha esik, kevesebb az esély arra, hogy ripityára törik a kijelző. Azt se értem mondjuk, miért kell vékonyítani a Gorilla Glass-t... -elvileg egyre vékonyabb, és legalább azonos erősségű, de a gyakorlatban... Persze nem mindegy, hogy 3,3"-os kijelzőt véd a GG, vagy egy sokkal nagyobbat; amit anno a Wave I kibírt /GG1/, szerintem egyetlen mai GG3/GG4-es tepsi se bírna ki.
-
willope
tag
Hehe itt jojóztok a "nagy" képernyö miatt, nekem meg a Note 4 mellett egyenesen kicsinek tünik.
Játékhoz, filmnézéshez, böngészésre, munkára sokkal jobb, mint egy apró kijelzöt tologatni keresve egy excel tábla vagy egy weboldal megfelelö helyét.Am. Ez a teló emlékeztet a Sonykra csak lekerekítettebb sarkakkal. A régebbi Sharpok sokkal egyediebbek voltak. De attól még nem rossz. Ha egyszer Japánban járok rákukkantok, mert Európában úgyse lesz kapható.
#7) laci_csk Ha csak telefonálásra használod akkor jobb egy 5000ft-os Nokia butatelefon.
-
-
atike
nagyúr
Királyság, de már az előző Sharp sem jutott ide hozzánk...
-
Fred23
nagyúr
Pár perce olvastam a telóról, csak nem itt, erre ez a hír fogad.
Nekem nagyon sok az 5,3", nem értem, miért szeretik annyian a tepsiket. De gyártják, veszik, szóval tényleg erre lehet igény.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Aquos Zeta SH-04H nevű versenyzőt már a japán NTT DoCoMo szolgáltató honlapján is meg lehet találni, ám az árazását még nem ismerjük.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xerox WorkCentre 3025 hibás/donor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest