- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aucor
senior tag
Van egy webshop, ami árulja a Sharpokat (kyoex), kár, hogy horror áron. De azért a cikkben szereplőre beneveznék.
-
vigyori78
őstag
Nem tudom szerintem 1 SIM-es :
De szerintem hozzánk ez sem fog eljutni mint az előző verziók sem pedig ezekre beneveztem volna
Ez a keret öcsém : -
vigyori78
őstag
3000mAh, infra nincs.
Snapdragon 820
Andreo 530
3GB/32GB , microSD 200GB
5.3" full HD 1920 x 1080, IGZO 120Hz
2.5D Gorilla Glass 4
22.6MP/5.0MP ,
22.6MP Ricoh GR lens, f/1,9 , 4K 240fps , time-lapse 120 fps, HDR , OIS
Android 6.0 Marshmallow, Sharp Al emopa 4,0
149(H)×73(W)×7.6(D)mm -
csibe1
addikt
Akksi mekkora van benne, tudja valaki?
Infraport lesz?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
vigyori78
őstag
Infó: Az előlapi kamera 5 megapixeles.
Amúgy jól néz ki, ujjlenyomat olvasó oldalt :
Oldalt értesítési led:
-
Crafter32
őstag
Jó lenne Magyarországon is megjelenne a Sharp. Színesebb lenne tőle a mobilmezőny. Nagy név még mindig a Sharp.
-
laci_csk
senior tag
A hatso kamera korul kicsit hajaz a Sonyra, amugy semmi koze az Xperiakhoz. Az eleje meg plane hogy nem hasonlit, sot messze all tole.
[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
troviko
senior tag
Egész szexi. Nem vagyok egy Sharp fan, nem is kellene, de meglepően jól néz ki, a specifikáció is jó.
https://www.oldtech.hu/
-
gixxer-tomee
aktív tag
Rohadjak meg, feketében tetszik. Amúgy van benne kis Sony, kis Iphone, stb.. De pofás. 4.5-4.7 körüli verzió is kellene. Bár egyik sem lesz, csak álmodozok.
darvinya: A legfelismerhetőbb az a kihajtható ajtó oldalt. Egy az egyben mint a Compact-okon..
[ Szerkesztve ]
tacstacstacstacsveddveddveddveddbebebebe
-
Graphics
Jómunkásember
De akkor semmi kezzelfoghato? Azt hittem ez teny ... Nem pedig spekulacio
Kijelentetted,hogy sok a kozos elem, meg kozos fejlesztes. De akkor ezt te allitod, en azt hittem ez hivatalos vhonnan..
Ha tudsz dobj linket, ugy okes Köszi
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
darvinya
titán
Nagyon tetszik, Xperia utóíz.
Nem csoda, hiszen közösen készítenek/fejlesztenek.Kár, hogy nincs itthon.
Fel kellene venni velük a kapcsolatot, hátha ismét lenne.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
macskea
őstag
Attól függ, mi a tartalom. Én egy 3.4 incses kijelzőn olvastam a kommentedet, és azon is válaszolok. Mégsem érzem azt, hogy ez problémát jelentene. Nekem a mobilitás fontosabb. Szóval maximum neked kicsi az 5.3, valakinek már nagy. Egyéni preferencia, ha mond valamit.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
-
Fejvadi
nagyúr
Sok jót még nem hallottam a Sharp telefonokról.
-
nagyúr
Egy dolog miatt érdekes csak a hír : Ricoh!
Minden más erdektelen, mert ez a mobil erre csak bekapcsolható, de sokat nem fog csinálni az eleve eltérő mobilrendszer miatt...
A Ricoh fejlesztésről van valami esetleg angolul. Japánul nem tudok még.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
M5Norbi
őstag
Igen valóban még az is kicsi.
De viszont az 5-5,3 egy vékonyabb kávával valahol az a kompromisszum ami már valamennyi tartalomfogyasztásra megfelel de még kezelhető,elfér a zsebben,úgyahogy még egy kéz is átéri.Ami nagyobb ott mégjobb netezni,játszani,esetleg filmet megnézni.
Ami kisebb főleg 4,2-4 vagy az alatt az már jóval kevésbé kellemes arra hogy tartalmat fogyasszunk persze esetenként jól jöhet de cserébe jó megfogni,könnyű zsebretenni,esetleg tovább bírja mert kevésbé meríti a kijelző stb.
De manapság inkább annak jó aki az okostelefonos adottságokat ritkábban használja.Persze az említett 5-5,3 az én véleményem van akinek ez a határ 4,5-4,7 van akinek 5,5....
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Fred23
nagyúr
A GG-sek szerint a törést is jobban bírja a cuccuk, mint egy normál üveg, de még ha ezt nem is hisszük el, egyértelmű, hogy eséskor nagyobb esélye van a törésnek akkor, ha nagy a kijelző. Egy Wave I a 3,3"-os kijelzőjével esett már másfél méterről kőre, betonra. Melyik 5+"-os mobil bírná ezt ki?! A plexis. Ez mondjuk igaz. De az meg jobban karcolódik.
-
Graphics
Jómunkásember
A Gorilla Glass még mindig nem a törésállósága miatt kerül bele. Se a Dragon Trail, se az Asahi üveg.
Karcálló mivolta miatt, csak valahogy ez a téves berögződés megmaradt, hogy "törhetetlen.."
Ezt kellene helyretenni, és nem tévesen asszociálni.
Tehát, a GG a karcok ellen véd, nem a törés ellen
Moto X Force, érdekes, nem GG-t használ, hanem lapokból álló plexipanelt.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Fred23
nagyúr
Mondjuk ez érthető, de lassan az emberek SIM-es tabletekkel járnak már inkább, ha a méretet nézzük. Vettem már 7"-os tabletet, most meg lassan már a 6"-os mobilok korát éljük. Nekem elég a 4-4,5" is mindenre, még akár fórumozásra is, ráadásul kényelmes hordani, és ha esik, kevesebb az esély arra, hogy ripityára törik a kijelző. Azt se értem mondjuk, miért kell vékonyítani a Gorilla Glass-t... -elvileg egyre vékonyabb, és legalább azonos erősségű, de a gyakorlatban... Persze nem mindegy, hogy 3,3"-os kijelzőt véd a GG, vagy egy sokkal nagyobbat; amit anno a Wave I kibírt /GG1/, szerintem egyetlen mai GG3/GG4-es tepsi se bírna ki.
-
willope
tag
Hehe itt jojóztok a "nagy" képernyö miatt, nekem meg a Note 4 mellett egyenesen kicsinek tünik.
Játékhoz, filmnézéshez, böngészésre, munkára sokkal jobb, mint egy apró kijelzöt tologatni keresve egy excel tábla vagy egy weboldal megfelelö helyét.Am. Ez a teló emlékeztet a Sonykra csak lekerekítettebb sarkakkal. A régebbi Sharpok sokkal egyediebbek voltak. De attól még nem rossz. Ha egyszer Japánban járok rákukkantok, mert Európában úgyse lesz kapható.
#7) laci_csk Ha csak telefonálásra használod akkor jobb egy 5000ft-os Nokia butatelefon.
[ Szerkesztve ]
NOKIA 101(bárcsak lenne Note 2-m) -->LUMIA 720(bárcsak lenne Note 3-am) --> Galaxy Note 4 (Vajon milyen lesz a Note 8)
-
Graphics
Jómunkásember
Azért mert valaki tartalomfogyasztásra használja, plusz nem egérmozin akarok leveleket írni
Régen volt gombsor, most érintőkijelző van. El kell fogadni, hogy van rá igény. Ennyi
-
atike
nagyúr
Királyság, de már az előző Sharp sem jutott ide hozzánk...
-
Fred23
nagyúr
Pár perce olvastam a telóról, csak nem itt, erre ez a hír fogad.
Nekem nagyon sok az 5,3", nem értem, miért szeretik annyian a tepsiket. De gyártják, veszik, szóval tényleg erre lehet igény.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Új alkalmazás erősíti az Apple-ökoszisztémát
- Nintendo Switch 2
- Internet fejlesztés országosan!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest