- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Felesbandi #30 üzenetére
Egy egyszerű példa hogy miért írtam a 18-as kommentem: Bemész egy étterembe ahol még nem ettél. Nézed az étlapot hogy húsleves holnaptól új recept szerint. Te elkezdesz reklamálni hogy miért rontották el a levest mikor még a régi recept szerint készülőt sem kóstoltad soha? Na itt ezt csinálják páran már csak direkt trollkodásból. Akikre konkrétan gondoltam azokat nick szerint megemlítettem.
-
válasz
Felesbandi #30 üzenetére
Véleményed lehet, csak kábé az ázott kutyát nem érdekli, ha légből kapott. Az, hogy magad szempontjai alapján rangsorolsz és döntesz, az normális. Az, hogy a saját preferencia rendszered alapján hátrébb eső telefonokat esetleg lehúzol látatlanban, az meg nem. A kettő jelentősen eltér, és sokan itt cseszik el, mert kvázi tényként írnak baromságokat egy-egy készülékről. A OnePlus és az iPhone topikokban elég sok az ilyen kolléga valamiért... Ár/érték arányról lehet beszélgetni, mert a technikai specifikáció illetve az ár is ismert általában, de ennyi, ezen felül már kevesen veszik a fáradtságot, hogy mondjuk bemenjenek egy MM-be és megnézzék az eszközt (ami még mindig elég kevés a mindennapos gyakorlati tapasztalatokkal szemben).
"A masik az, amikor kozlik, hogy ok bizony nagyon lecserelnek mar a 3 eves telojukat, de semmi nincs a piacon, ami hozna a mostani telefonjuk altal nyujtott szintet. "
Sarkítva, de nekik talán még igazuk is lehet, ha nem is gyakran. Gloryhole, notch mentes készüléket például hol veszel most, miközben volt egy OP 7 Pro meg egy VIVO NEX S két éve? Cseréljek trébbre, csak mert újabb?
Új hozzászólás Aktív témák
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest