Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
FuRiONight
üzenetére
Pont azért a legjobb rendszer, az OOS, mert puritán, pár értelmes featurerrel pl. a screenshotot egyből lehet croppolni, amit naponta használok. Galaxy S7-em volt a OP6T előtt, és a bloatware miatt, gyorsan belassult. Igaz, Samsungnál kevesebb bug volt, de pl. volt olyan, hogy 30%-nál kikapcsolt és nem lehetett újra bekapcsolni, ami London központjában nem jött a legjobban. Írtam a supportnak, erre azt javasolták, hogy mindig 0-ról 100%-ra töltsem
A frissítések lassabbak voltak, bár annyira nem tűnt fel, mert LG-ről váltottam... -
FuRiONight
addikt
Több mint egy ève Oneplus 8 Pro-t használok, így hosszútávon elég vegyes számomra. Bug és egyéb finomság van bőven ami megkeseríti az ember mindennapi èletèt, a szoftverfrissitès elég lassan jön és hogy kijött a 9-es széria, kíváncsi vagyok mikor kapja meg Android 12-t. Egyszer jó volt kipróbálni, de a következő telefonom biztos más gyártótól lesz.
Cikkhez: van hova fejleszteni az OOS-t, szerintem ettől puritább rendszer nincs.
-
törölt tag
Tény hogy a 8T jelenleg az egyik legjobb ár/érték arányú mobil a piacon de ne felejtsük el hogy megjelenésekor jóval magasabb áron nyitott. Ilyenkor bánom hogy nem vártam és már decemberben megvettem.

-
válasz
Linkin1994
üzenetére
Jepp, kis árkorrekció után kiváló ajánlat lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- IFixIt iOpener Toolkit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A frissítések lassabbak voltak, bár annyira nem tűnt fel, mert LG-ről váltottam...