- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Lehet ugyan hülyét játszani, csak nem biztos hogy mindig megéri.
Ja, megírja a cikket, szimpla két hét csúszással, aztán szinte azonnal frissíti is a cáfolattal amit már a cikk írásakor is tudott, teljesen hihető
Marha nagy frissítés, ha javít pár elütést vagy hibát.
Mellesleg ha nem tűnt volna fel, az első mondatban belinkelte az eredeti hírt, így aztán okafogyott, hogy leírja még egyszer, majd frissítésben cáfolja.
Mindamellett már a cikk címe sem felel meg a cikk tartalmának, és az utolsó mondat is azt a képet erősíti tovább a végén, hogy megszűnik. -
Kroni1
veterán
Rohadjak meg én még mindig nem értem az egészet, meg azt sem, hogy mi ebben a hír! Valaki hamisan állitotta, hogy megszűnik, És ez most tényleg egy cikket ér a PH-n?! És tényleg ezen a baromságon rágódunk mi is itt?! Nem is tudom, hogy a történet melyik része szánalmasabb, de részemről én ezennel a témát le is zártam!
Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-
Frissítve! Viszlát AREZ, meg sem ismertünk
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest