- Mobil flották
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple Watch
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
Új hozzászólás Aktív témák
-
dsr
senior tag
Pofátlanság a tetőfokon egy max. 20-25k-s telefonért elkérni ennyit...
-
vicze
félisten
Na csak egy kérdőjelet kellett volna módosítani, ennyire nincs hír, hogy más ismételni kell?
-
lacuspapus
tag
Pénzéhes köcsögök
"Cinikus az az ember, aki mindennek tudja az árát, de semminek sem tudja az értékét." (O.Wilde) +36209267626/8-21-ig/
-
HawerKing
őstag
omg ez azert mar rendkivul felhaborito ezen az aron sokat nemfognak eladni.
Az i 4 re elerheto az uj IOS? Birja meg a hw?▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
Ádám16
addikt
Szorultabb helyzetben ők sem tudnak helyesen cselekedni, ahogy a HTC sem. Csak nehogy arra a posztra jussanak, ahol ők vannak, ha ennyire gusztustalan az árazásuk...
-
nagyúr
-
Fkris
őstag
Elerheto, de nagyon laggos, es nem kapott semmi egetvero ujitast sem( a fel-le huzogalhato gyorsinditok es kereso van pl).
Nem erdemes frissiteni, mar a 6is darabos volt rajta, hatmeg ez a "gyonyoru"
iOS7.Addig nem magas az ara, amig megveszik, de remelem h ennyire nem fanatikus az indiai ember, bar kitudja..
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
w333
félisten
Aki ennyiért ilyen telefont vesz, az meg is érdemli hogy átb*szák
(#4) HawerKing
Persze hogy bírja ... nézd csak Link
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Kasya
nagyúr
Az egy picit tobb mint 2db L525
Brutal arazas, de ha azt nezem, hasznaltan se sokkal olcsobb itthon...[ Szerkesztve ]
-
alfaromeo33
aktív tag
Pffffffff
Ez gusztustalan, mondjuk almától mit is várhatunkNegyed mérföldről negyed mérföldre élünk! "Alfa nélkül lehet élni, de minek?"
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem ennyiert is siman viszik majd. Vegul is sokkal olcsobban lehet iPhone-ja az indiainak, mint eddig.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
őstag
válasz Neurotoxin #6 üzenetére
itthon a 4S van 100-ért kártyásan..
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Schmidi
tag
Volt annyi maradék raktáron vagy újra elkezdték gyártani? India nem kis piac, a lefedéséhez komoly készlet kell nem?
-
Remus389
veterán
érdekes hogy gyártják még az iphone4-et
jó kis telefon az még mindig(kozepkategoriaba ), csak gatyaba kéne rázni a szoftvert
bár szerintem a legjobb iphone az a 3gs szerű design +i5 féle kijelző lenne, korszerű belsovel
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
nagyúr
-
Remus389
veterán
válasz bulikavagyok #18 üzenetére
valószínűleg gyártásban van, mi lenne ha siker lenne és rafaznanak
miért ne lenne gyártásban? Indiába 1 milliárd ember él, nem valószínű hogy úgy lepnenek be oda, hogy maradt nekik raktáron néhány darab.
[ Szerkesztve ]
-
dabadab
titán
válasz bulikavagyok #7 üzenetére
"főleg Indiában, ahol azért nem túl nagy a jólét"
Ez azért nem így néz ki, az indiai társadalomban sokkal nagyobb különbségek vannak az egyes társadalmi rétegek között, mint amihez mi hozzá vagyunk szokva és ott is van egy szép méretes középosztály.
DRM is theft
-
nagyúr
Csak vicc volt, egyébként fogalmam sincs róla, hogy gyártják-e még...
dabadab: de az a méretes "középosztály", ami inkább már minimum felső középosztály szerintem pont megveszi a legújabb modellt. De ezt az Apple tuti jobban tudja nálam, végül is nem véletlenül kezdték el megint árulni. Tehát igazad lehet![ Szerkesztve ]
-
halkow
őstag
pofátlan egy rohadt cég ez...
Alcatel onetouch idol2s the king
-
törölt tag
Ha-ha.
-
Remus389
veterán
válasz bulikavagyok #21 üzenetére
nem hinném egyébként, azért az ottani középosztálybeli keresetueknek olyan lehet megvenni az iphone4-et ennyiért mint a magyarnak az iphone5S-t, azért India egy főre vetítve szegényebb Magyarország -nál
-
sz.balazs.95
veterán
nem lenne sokkal egyszerűbb, hogyha Indiában csak simán sokkal kisebb hasznnal árusítanák az újakat, hogy versenyképesebb legyen?
iPhone-t értékesíteni Indiában, nyugati árazással egyszerűen értelmetlen dolog, kb. Csak az Apple nem látja ezt, a jelek szerint még most sem.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Remus389
veterán
válasz sz.balazs.95 #25 üzenetére
hogy mondhatsz ilyet?
akkor tudod mi lenne? mindenki onnan rendelne.
meg máshol duzzognanak hogy "Indiába bezzeg mennyivel olcsóbb ", ennyiért nem kell
naiv elképzelés
-
nagyúr
-
bok92
addikt
Azt hittem legalább 100k lesz... csalódtam az Apple-ben
-
callmeakos
veterán
All→M8
-
törölt tag
válasz callmeakos #29 üzenetére
Nap hsz-e -
Nigér
őstag
Maargit, nóóórmális???
-
hemaka
nagyúr
De jó lenne egy ilyen, max. ios 5-tel, a mostani 4 helyett.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ ...
-
korcsillio
addikt
iphone (szeritem) mindig is túlárazta a készülékeket....
-
culas25
tag
A motorola backflipet (régi álmom, de sosem volt olyanom) még mindig 40 felett árulták újonnan pár hónapja. Reálisan meg érhet 12-13ezret? Egyszerűen előbb kukázzák, minthogy olcsón elvihesd. Az apple meg 3szorosan ilyen. Az se baj ha nem veszik, de a presztízsre figyelni kell. Pár hülye meg csak elvisz egyet kettőt.
Ugye a tudása ér most 25ezret, hogy nézne ki, hogy a kivezetésekor még 130 volt (nem tudom, csak tippelek), aztán 1 év alatt így leesik. Még rájönnének az emberek, hogy mint minden elektronikai termék, ez sem képvisel valós középtávú értéket. Hát mesterségesen fenntartják azt. -
Yokayee
tag
Ezzel az erővel az első meg a második iPhone-t is árulhatnák még olcsóbban, biztos arra is lenne kereslet.
-
Chopper90
csendes tag
Az a röhej, hogy nem csak hogy túlárazta eléggé mellé is lőtt az Apple.India a fejlődő országok közül rendkívül gyorsan fejlődik pont az IT és a szolgáltatásiparuk fejlettsége miatt.Szerintem pont emiatt is ez egy halva született ötlet. Az más kérdés hogy senki nem vesz majd olyan telót amin szaggat az IOS7, ha meg 6-ttal adják akkor saját magukat cáfolják meg.( Miután kijött a 7 még a rendőrség is plakátokkal hirdette h mindenki váltson 7-re mert hogy az milyen biztonságos [persze nem itthon ]..)
-
zdanee
őstag
Mindezt a világ egyik legszegényebb országában? Igaz, a rengeteg nyomorban élőre jó pár gazdag is jut a nagy számok alapján, de azért mégis... dick move, Apple...
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
-
Touch-ko
őstag
En Samsung forumnal egyszer irtam hasonlo kommentet, mint amikbol itt tucatnyit lehet olvasni. Akkor 2 nap kitiltast kaptam erte. Kivancsi vagyok hany ember fog emiatt pihenot kapni...
-
Crafter32
őstag
Mostantól nem mondja senki, hogy túl van árazva bármely wp, android, bb, mert az ios mellett labdába sem rúg.
Ha még így is kapkodnának a telefonért arra nem lehet ép ésszel reagálni.Touch-ko: szerintem a hangnem egy fontos szempont, bár a Te előzményedet természetesen nem ismerem
[ Szerkesztve ]
-
deja vu
addikt
Minden centet megér. A nexus 5 ~100 ezer forint, szóval sokkal inkább spórolnék még egy picit és azt venném.
Iphone 7 Plus | Sony A7R+Zeiss FE 35mm F2.8+Zeiss FE 55mm F1.8 | Eizo CX271+Eizo CS270+Eizo SX2262W+Eizo S2233W | Z170 Ext4+I7-6700K+Noctua U14S | GTX1070 Gaming | 16gb 3600MHz | 850PRO 768GB | Seasonic Platinum | Define R5+3xNoctua | Razer Taipan
-
culas25
tag
Ez igaz, sok szar akadozó androidos teló volt piacon pár éve, ezért is lett sokak kedvece az egyszerű, de stabil ios. De ezek után hogy HA lesz a piacon szaggato iphone senki ne merjen többé olyat mondani, hogy "mer az iphone stabilabb". 100 ezer forint feletti hardveren már minden az, ennyi pénzért viszont stabilabb droidot adnak, mint az iphone 4 lenne az új ios-el. Egyébként meg szerintem nem tesznek rá gyárilag 7es verziót, mert az olyan öngól lenne, hogy a magyar válogatott is a csodájára járna
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest