- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
culas25
tag
Ez igaz, sok szar akadozó androidos teló volt piacon pár éve, ezért is lett sokak kedvece az egyszerű, de stabil ios. De ezek után hogy HA lesz a piacon szaggato iphone senki ne merjen többé olyat mondani, hogy "mer az iphone stabilabb". 100 ezer forint feletti hardveren már minden az, ennyi pénzért viszont stabilabb droidot adnak, mint az iphone 4 lenne az új ios-el. Egyébként meg szerintem nem tesznek rá gyárilag 7es verziót, mert az olyan öngól lenne, hogy a magyar válogatott is a csodájára járna
-
deja vu
addikt
Minden centet megér.
A nexus 5 ~100 ezer forint, szóval sokkal inkább spórolnék még egy picit és azt venném.
-
Crafter32
őstag
Mostantól nem mondja senki, hogy túl van árazva bármely wp, android, bb, mert az ios mellett labdába sem rúg.
Ha még így is kapkodnának a telefonért arra nem lehet ép ésszel reagálni.Touch-ko: szerintem a hangnem egy fontos szempont, bár a Te előzményedet természetesen nem ismerem
-
Touch-ko
őstag
En Samsung forumnal egyszer irtam hasonlo kommentet, mint amikbol itt tucatnyit lehet olvasni. Akkor 2 nap kitiltast kaptam erte. Kivancsi vagyok hany ember fog emiatt pihenot kapni...
-
-
zdanee
őstag
Mindezt a világ egyik legszegényebb országában? Igaz, a rengeteg nyomorban élőre jó pár gazdag is jut a nagy számok alapján, de azért mégis... dick move, Apple...
-
Chopper90
csendes tag
Az a röhej, hogy nem csak hogy túlárazta eléggé mellé is lőtt az Apple.India a fejlődő országok közül rendkívül gyorsan fejlődik pont az IT és a szolgáltatásiparuk fejlettsége miatt.Szerintem pont emiatt is ez egy halva született ötlet. Az más kérdés hogy senki nem vesz majd olyan telót amin szaggat az IOS7, ha meg 6-ttal adják akkor saját magukat cáfolják meg.( Miután kijött a 7 még a rendőrség is plakátokkal hirdette h mindenki váltson 7-re mert hogy az milyen biztonságos [persze nem itthon
]..)
-
Yokayee
tag
Ezzel az erővel az első meg a második iPhone-t is árulhatnák még olcsóbban, biztos arra is lenne kereslet.
-
culas25
tag
A motorola backflipet (régi álmom, de sosem volt olyanom) még mindig 40 felett árulták újonnan pár hónapja. Reálisan meg érhet 12-13ezret? Egyszerűen előbb kukázzák, minthogy olcsón elvihesd. Az apple meg 3szorosan ilyen. Az se baj ha nem veszik, de a presztízsre figyelni kell. Pár hülye meg csak elvisz egyet kettőt.
Ugye a tudása ér most 25ezret, hogy nézne ki, hogy a kivezetésekor még 130 volt (nem tudom, csak tippelek), aztán 1 év alatt így leesik. Még rájönnének az emberek, hogy mint minden elektronikai termék, ez sem képvisel valós középtávú értéket. Hát mesterségesen fenntartják azt. -
korcsillio
addikt
iphone (szeritem) mindig is túlárazta a készülékeket....
-
hemaka
nagyúr
De jó lenne egy ilyen, max. ios 5-tel, a mostani 4 helyett.
-
Nigér
őstag
Maargit, nóóórmális???
-
törölt tag
válasz
callmeakos #29 üzenetére
Nap hsz-e -
callmeakos
veterán
-
bok92
addikt
Azt hittem legalább 100k lesz...
csalódtam az Apple-ben
-
-
Remus389
veterán
válasz
sz.balazs.95 #25 üzenetére
hogy mondhatsz ilyet?
akkor tudod mi lenne? mindenki onnan rendelne.
meg máshol duzzognanak hogy "Indiába bezzeg mennyivel olcsóbb ", ennyiért nem kell
naiv elképzelés
-
sz.balazs.95
veterán
nem lenne sokkal egyszerűbb, hogyha Indiában csak simán sokkal kisebb hasznnal árusítanák az újakat, hogy versenyképesebb legyen?
iPhone-t értékesíteni Indiában, nyugati árazással egyszerűen értelmetlen dolog, kb. Csak az Apple nem látja ezt, a jelek szerint még most sem. -
Remus389
veterán
válasz
bulikavagyok #21 üzenetére
nem hinném egyébként, azért az ottani középosztálybeli keresetueknek olyan lehet megvenni az iphone4-et ennyiért mint a magyarnak az iphone5S-t, azért India egy főre vetítve szegényebb Magyarország -nál
-
törölt tag
Ha-ha.
-
halkow
őstag
pofátlan egy rohadt cég ez...
-
Csak vicc volt, egyébként fogalmam sincs róla, hogy gyártják-e még...
dabadab: de az a méretes "középosztály", ami inkább már minimum felső középosztály szerintem pont megveszi a legújabb modellt. De ezt az Apple tuti jobban tudja nálam, végül is nem véletlenül kezdték el megint árulni. Tehát igazad lehet! -
dabadab
titán
válasz
bulikavagyok #7 üzenetére
"főleg Indiában, ahol azért nem túl nagy a jólét"
Ez azért nem így néz ki, az indiai társadalomban sokkal nagyobb különbségek vannak az egyes társadalmi rétegek között, mint amihez mi hozzá vagyunk szokva és ott is van egy szép méretes középosztály.
-
Remus389
veterán
válasz
bulikavagyok #18 üzenetére
valószínűleg gyártásban van, mi lenne ha siker lenne és rafaznanak
miért ne lenne gyártásban? Indiába 1 milliárd ember él, nem valószínű hogy úgy lepnenek be oda, hogy maradt nekik raktáron néhány darab.
-
-
Remus389
veterán
érdekes hogy gyártják még az iphone4-et
jó kis telefon az még mindig(kozepkategoriaba ), csak gatyaba kéne rázni a szoftvert
bár szerintem a legjobb iphone az a 3gs szerű design +i5 féle kijelző lenne, korszerű belsovel
-
Schmidi
tag
Volt annyi maradék raktáron vagy újra elkezdték gyártani? India nem kis piac, a lefedéséhez komoly készlet kell nem?
-
válasz
Neurotoxin #6 üzenetére
itthon a 4S van 100-ért kártyásan..
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem ennyiert is siman viszik majd. Vegul is sokkal olcsobban lehet iPhone-ja az indiainak, mint eddig.
-
alfaromeo33
aktív tag
Pffffffff
Ez gusztustalan, mondjuk almától mit is várhatunk -
Kasya
nagyúr
Az egy picit tobb mint 2db L525
Brutal arazas, de ha azt nezem, hasznaltan se sokkal olcsobb itthon... -
w333
félisten
Aki ennyiért ilyen telefont vesz, az meg is érdemli hogy átb*szák
(#4) HawerKing
Persze hogy bírja ... nézd csak Link
-
Fkris
őstag
Elerheto, de nagyon laggos, es nem kapott semmi egetvero ujitast sem( a fel-le huzogalhato gyorsinditok es kereso van pl).
Nem erdemes frissiteni, mar a 6is darabos volt rajta, hatmeg ez a "gyonyoru"
iOS7.Addig nem magas az ara, amig megveszik, de remelem h ennyire nem fanatikus az indiai ember, bar kitudja..
-
-
Ádám16
addikt
Szorultabb helyzetben ők sem tudnak helyesen cselekedni, ahogy a HTC sem. Csak nehogy arra a posztra jussanak, ahol ők vannak, ha ennyire gusztustalan az árazásuk...
-
HawerKing
őstag
omg
ez azert mar rendkivul felhaborito
ezen az aron sokat nemfognak eladni.
Az i 4 re elerheto az uj IOS? Birja meg a hw? -
lacuspapus
tag
Pénzéhes köcsögök
-
vicze
félisten
Na csak egy kérdőjelet kellett volna módosítani, ennyire nincs hír, hogy más ismételni kell?
-
dsr
senior tag
Pofátlanság a tetőfokon egy max. 20-25k-s telefonért elkérni ennyit...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Helyi csúcsmodellekkel vetekedő áron dobta újra piacra Indiában a 2010-es modelljét az Apple.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Android szakmai topik
- Assetto Corsa EVO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest