- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
A transmission nevű progi elvileg alkalmas a torrentezésre.
Az allshare,ra nem találtam semmit!
Nekem nem jött össze a 8.3-ban, valószínűleg azért mert egyáltalán nem értek hozzá.
Magyar közösség nem igen van. Az angolon a 8,3 még friss, és valamiért nincs a service-be a torrent kliens.Esetleg ha valakinek sikerül, leírhatná a menetét. Talán egyszer még kap egy esélyt!
Fájó szívvel, de teszem vissza windowst. -
Imco
őstag
Az alábbi videót csináltam végig és minden megy. Illetve kívülről még nem próbáltam.
Viszont nekem is az volt a problémám, hogy a saját gépről ment, viszont a kliensekről nem tudtam felszedni.A torrent kliensről is van videó, de a service menü alatt nincs kliens!
-
Imco
őstag
-
Imco
őstag
Nos, ma megcsináltam.
Müködik, a leírás alapján simán megy a 8.3. kb egy fél óra alatt sikerült beüzemelni.
Sajnos itt el is akadtam mert csak a saját gépemről látom.
A hálózat többi gépe nem látja.Megyek olvasni az eredeti leírást, hátha okosodom.
Köszi még 1x!
-
Imco
őstag
Megérdemelsz egy köszit!
Valami hasonló megoldást keresek!
A leírásod tetszik!Tehát, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest