Új hozzászólás Aktív témák
-
-
cowboy_bebop
őstag
Ne viccelj már:
- tervezési hatékonyság (magméret optimalizálása, teljesítmény/ár és teljesítmény/fogyasztás arány javítása)
- 800 darab stream processzor
- optimalizált textúrázók
- új textúracache felépítés
- új memóriavezérlő
- optimalizált ROP-ok
- továbbfejlesztett geometriai shader és a tesszellációs teljesítmény
- UVD 2
- 7.1-es hangkártya.Hogy csak egy párat említsek.
-
Robi86
senior tag
idézőjelben elavult
valamiért mégis jóval nagyobb a teljesítménye a 4800-as szériának, és gondolom nemcsak annyi történt, hogy tuningolták a 3800-as szériát, hanem fejlesztettek, nem is keveset, tehát mondhatjuk azt hogy fejlettebb technológia, és nevezhetjük elavultnak ebből a szemszögből nézve...egyébként tudom hogy nem teljesen pontos a hasonlat, csak leírtam hogy nekem ez jut eszembe erről az egészről
-
Azért ez nem egészen így van...
HSM: frissítésre általában mindenki azt hozza ellenpéldának, hogy "van olyan ismerősöm...", "hallottam, hogy...". Nagyon régen lehet, hogy voltak ilyen gondok, de nekem se és az összes munkatársamnak, ismerősömnek se omlott még össze gép frissítéstől (pedig nem kis banda).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest