Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
WD40
aktív tag
Hehe, el tudom képzelni a jövőt, mikor pár ember az utcán ilyennel járkál majd, írogatja az sms-t, s mikor a helyi menüt rázza elő éppen, a többiek meredten néznek rá, hogy vajon görcsöt kapott-e, vagy csak egy bogár volt...
-
Ricardo
titán
válasz
iMacDonald's #3 üzenetére
Akkor biztos, ha olyannak akar elküldeni valamit akinek nincs mobil nete.
RenegadeC2: Eddig üdvözöltem a korlátok részleges megszüntetését/ tágítását, de ha ez igaz akkor az egésznek adtak egy pofont.
Csak nem szoknak le a "majd mi eldöntjük helyetted mi kell neked" mentalitásról -
válasz
RenegadeC2 #9 üzenetére
Biztos hogy kikapcsolható lesz, gondolom sokan vannak ezzel így..
-
RenegadeC2
aktív tag
válasz
vehement69 #6 üzenetére
Nem értettem félre semmit. Az MMS is más, meg az is, hogy a fejlesztők nekem bekukorékolnak majd, és ez látszani fog az alkalmazás ikonján. Ezt írja a cikk feketén-fehéren, olvasd el. Az hogy igaz-e vagy sem, majd kiderül. Mindenesetre ha ez így lesz, nekem nem kell a 3.0, elvagyok vele így is.
-
N-vidi-A
őstag
Mar refert ez a kis ujitas...
-
baliii
senior tag
a landscape módot lassan 2.x-en is meg lehet csinálni ha jailbreakelsz
iagzából kb mindegyik funkció elérhető már JB után... de tényleg jobb hivatalosan... csak könnyű legyen feltörni -
vehement69
senior tag
válasz
RenegadeC2 #5 üzenetére
félreértetted! ez valószínűleg az MSN meg hasonlók esetében lehet hasznos. Pl mivel nem futhat a program a háttérben, ezért ilyen kis figyelmeztetéseket küldenek a telefonodra, ha rádírt valaki..
-
RenegadeC2
aktív tag
"a fejlesztők az Apple rendszerén keresztül információkat is küldhetnek, melyek az indítóikon sarkán akkor is megjelennek, ha a program épp nem fut."
Hogy mi' csinál?
Ez nekem nagyon nem tetszik! Majd én eldöntöm kíváncsi vagyok-e rájuk a letöltés után is, ne zaklasson senki a hülyeségeivel.
-
joey04
titán
-
iMacDonald's
csendes tag
Végre MMS-t is lehet küldeni...
Már csak az a kérdés,hogy fogja-e valaki használni,ha e-mailben elküldhetem gyorsabban??..
A copy/Paste funció jól jöhet még,illetve a fejlesztőknek ígért támogatás valahogy jobban felkeltette az érdeklődésemet mint az MMS... -
Redchili
tag
Nem működik a beágyazott forrás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Videón is megtekinthető az Apple nyáron debütáló új operációs rendszere.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest