- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Antigravity - ennyi volt?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Maga a videófelvétel 25 fps-es! (Nem is tudom, hogy a YouTube-ra fel lehet-e egyátalán tölteni 30 fps feletti videókat... Én még nem láttam ott olyat. [Az is lehet, hogy az konvertálja-e le magának.])
(#88) ddekany: "Ez a "minek gyorsabb CPU" dolog..."
A Trinity elsősorban mobil/mainstream desktop proci. Ehhez megvan a kellő "CPU-erő". Az IGP-t is bőven "ki tudja hajtani".
Valóban vannak olyan programok, amik jelenleg a "CPU-erőre" építenek, de a számításigényesebb dolgokat sorra írják át GPU-sra, mivel azok nyers számítási teljesítménye a sokszorosa a CPU-knak, amiben igen nagy potenciál van."Egyrészt, a lényeg itt inkább a számítási_teljesítmény/Watt, amiből a Bulldozer a béka segge alatt volt, így én félek, hogy itt sem lehet sok jóra számítani."
A Piledrivernél jópár hibát javítottak, ami kiderült a Bulldozer esetén. (Illetve a mérnökök már korábban rájöttek, de késő volt komolyabban belenyúlni.)
"Másrészt, nagyon-nagyon sok dolog nem írható át GPU-ra, szóval ez azért nem így megy, hogy majd átírnak mindent GPGPU-ra."
Sorolnád azt a sok alkalmazást (főleg a hétköznapiakat), ami nem többszálúsítható, de igényli a minél nagyobb teljesítményt? Csak mert ami többszálúsítható, az általában átültethető GPU-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Weblap készítés
- Metal topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16 GB 2256X1504 Touch Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest