Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Maga a videófelvétel 25 fps-es! (Nem is tudom, hogy a YouTube-ra fel lehet-e egyátalán tölteni 30 fps feletti videókat... Én még nem láttam ott olyat. [Az is lehet, hogy az konvertálja-e le magának.])
(#88) ddekany: "Ez a "minek gyorsabb CPU" dolog..."
A Trinity elsősorban mobil/mainstream desktop proci. Ehhez megvan a kellő "CPU-erő". Az IGP-t is bőven "ki tudja hajtani".
Valóban vannak olyan programok, amik jelenleg a "CPU-erőre" építenek, de a számításigényesebb dolgokat sorra írják át GPU-sra, mivel azok nyers számítási teljesítménye a sokszorosa a CPU-knak, amiben igen nagy potenciál van."Egyrészt, a lényeg itt inkább a számítási_teljesítmény/Watt, amiből a Bulldozer a béka segge alatt volt, így én félek, hogy itt sem lehet sok jóra számítani."
A Piledrivernél jópár hibát javítottak, ami kiderült a Bulldozer esetén. (Illetve a mérnökök már korábban rájöttek, de késő volt komolyabban belenyúlni.)
"Másrészt, nagyon-nagyon sok dolog nem írható át GPU-ra, szóval ez azért nem így megy, hogy majd átírnak mindent GPGPU-ra."
Sorolnád azt a sok alkalmazást (főleg a hétköznapiakat), ami nem többszálúsítható, de igényli a minél nagyobb teljesítményt? Csak mert ami többszálúsítható, az általában átültethető GPU-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest