Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• agresszor

csendes tag

válasz #40553216 #164 üzenetére

Nem épp a videodigitalizáló driverhibájára gondoltam, hanem a játékbeli teljesítményre (ez volt a másik fő problémája) . Eddig minden OS megjelenésekor az volt, higy bizonyos címeg szarabbul futottak, mint az előző os-en, aztán pár hónap alatt megfordult a dolog. Most három-négy hónap pedog nem fog másról szólni, mint teljesítmény csiszolásról. DX12-es címek pedig érkeznek elég gyorsan, ahol 30-100%-os javulás is várható win10-en.

• agresszor

csendes tag

válasz #40553216 #158 üzenetére

ez a "eldöntöttem hogy 2020-ig maradok win7-en" kijelentés azért eléggé viccesre sikerült, nem tagadhatod. Főleg, hogy mostantól rendszeresen jönnek az udate-ek. (elsősorban performance update-ek) Így nagy falószínűséggel már akár a jövő héten, de legkésőbb októberben megszűnnek azok a problémák, amiről, ami miatt ragaszkodna a Win7-hez.
    A videodigitalizáló már más kérdés, ez nem a MS ,hanem a gyártó sara, sajnos jellemző magatartás, hogy a gyártók magasról tesznek a hozzú távú supportra, ha OS-t frissítesz, vegyél új hardvert! Persze valószínűleg (ha máshogy nem is) lesz rá nem hivatalos workaround, ha elég sokan használják az adott vasat.

Ami a kékhalálokat illeti, nekem egyszer sem sikerült találkozni, pedig nyúztam rendesen az OS-t, és a kezdetektől az insider programban benn vagyok, a legkorábbi buildektől kezdve.... Ez hardver hiba lehetett nála.

Új hozzászólás Aktív témák