- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
agresszor
csendes tag
válasz
#40553216 #164 üzenetére
Nem épp a videodigitalizáló driverhibájára gondoltam, hanem a játékbeli teljesítményre (ez volt a másik fő problémája) . Eddig minden OS megjelenésekor az volt, higy bizonyos címeg szarabbul futottak, mint az előző os-en, aztán pár hónap alatt megfordult a dolog. Most három-négy hónap pedog nem fog másról szólni, mint teljesítmény csiszolásról. DX12-es címek pedig érkeznek elég gyorsan, ahol 30-100%-os javulás is várható win10-en.
-
agresszor
csendes tag
válasz
#40553216 #158 üzenetére
ez a "eldöntöttem hogy 2020-ig maradok win7-en" kijelentés azért eléggé viccesre sikerült, nem tagadhatod. Főleg, hogy mostantól rendszeresen jönnek az udate-ek. (elsősorban performance update-ek) Így nagy falószínűséggel már akár a jövő héten, de legkésőbb októberben megszűnnek azok a problémák, amiről, ami miatt ragaszkodna a Win7-hez.
A videodigitalizáló már más kérdés, ez nem a MS ,hanem a gyártó sara, sajnos jellemző magatartás, hogy a gyártók magasról tesznek a hozzú távú supportra, ha OS-t frissítesz, vegyél új hardvert! Persze valószínűleg (ha máshogy nem is) lesz rá nem hivatalos workaround, ha elég sokan használják az adott vasat.Ami a kékhalálokat illeti, nekem egyszer sem sikerült találkozni, pedig nyúztam rendesen az OS-t, és a kezdetektől az insider programban benn vagyok, a legkorábbi buildektől kezdve.... Ez hardver hiba lehetett nála.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest