Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor7th
addikt
válasz
netpeti98 #150 üzenetére
Otthoni gépem sem szeretném ha tönkremenne... Otthoni felhasználók lehetnek a teszterek. Remélem ez is olyan dolog ami változik. Szerintem fog is. Nem kéne a felhasználóktól elvenni a döntés jogát ebben a tekintetben sem. Különben is ez a dolog nem úgy működik, hogyha fent van a frissítés akkor egy hónapig biztonságban van a gép. Akiknek ez a businessük és belefektetik rá a pénzt sose fogynak ki éppen kihasználható exploitokból. A clouddal kapcsolatban két dolog. Egy: alapból be van kapcsolva és akik nem értenek hozzá ezt észre sem veszik csak ha betelik az inygenes tárhely. Így felmehet pár kelllemetlen privát kép pl.. Másik... hát nem elöször fordul elő, hogy attól, hogy valamit bejelölsz, hogy ne használja az adatokat még megteszi és aztmondják mikor kiderül, hogy hiba. Bár ez folyamatos hálozati adatfolyam figyeléssel kiszürhető elvileg.
-
Dtomka
veterán
válasz
netpeti98 #119 üzenetére
Miért rakod off-ba a témába vág (oly szempontból, hogy win 10 ről véleményt alkotnak úgy, hogy még ki sem probálták) ...és igen igazad van!
Eddig csak pozitív dolgokat olvastam a win 10 ről, de így is lesznek akik szidni fogják...azoknak üzenem használjanak mást ne windows -t....
Én nem ma kezdtem a IT-t, DOS...van akinek 3 betű másnak egy OP rendszer....van akik tudják értékelni honnan - hová fejlődtünk....van akik nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest