Új hozzászólás Aktív témák
-
vigyori78
őstag
válasz
CPT.Pirk #193 üzenetére
Az elmúlt 3 évben kb te vagy az első aki normálisan válaszol
Nem kötekedés képen írom amit írok :
Igazad van túl sok Win 10 cikk van már
Amúgy teljesen jogos, hogy ha már oprendszer sebességekről van szó a cikkben, akkor oda lehetne tenni konkurens terméket is, mint pl. az OSX meg egy átlagos Linux disztrót. legyen de Windows 10 VS Windows 8 sebességről van szó ,pont ez a bajom az egyéb fórumokon is ,ha pl. a tv-m fórumán valamire megoldást keresek a 8000 hozzászólásból 4000 a konkurens gyártó fórumáról való emberkéktől fikázás ,tök jó lenne ha ezek nem lennének, szívesen elolvasnám akár az összes hozzászólást de így nem ,és ez sajnos az egész lapcsaládot is lehúzza ami szintén nem tetszik.
Ismerősömnek valami problémája volt a telefonjával én ajánlottam neki ,nézzen szét itt a telefon fórumában hátha talál megoldást rá ,kb 100 hozzászólást olvasott végig aztán elment a kedve az egésztől mert a hozzászólások fele a konkurens topikból származtak persze teljesen felesleges dolgok ,másnap meg is említette ,hogy kár volt ajánlanom az oldalt ,hát ez nem esett jólLinux sz@rság nem magára a Linuxra irányult a melóhelyen azt használok hanem arra ,hogy Windows cikk minek Linux-al hasonlítgatni stb.. ezt utálom a többi fórumon is ami egy X márkára irányul kérdezek valamit ,hogy miért nem megy valami a válasz rá az ,hogy a konkurens Y márkánál megy
,miért nem Y márkát vettem ... persze mind az Y topik lakóitól .
Bocs az OFF -ért off shutdown -h now
-
vigyori78
őstag
válasz
CPT.Pirk #166 üzenetére
Igen off de ezt magadtól is megkérdezheted ,hogy miért
a fórumok 80%-ban jönnek az értelmes hozzászólások amiknek semmi köze a teszthez vagy a hírhez ,Samsung hír tv ,telefon stb.. jönnek a másik márkások okoskodni ,LG ugyan ez ,Windows, szintén jönnek a linux sz@rságok. Már egy fórumon sem lehet normálisan utánanézni semminek a sok off miatt, helyette pl. olvashatom ,hogy 10K-ból linux gép lett összerakva
annyit is ér,tud , linux topikba okés ide minek
,gondolom az aláírásodban szereplő gép is linuxal fut, boot idő hamár off ? gyerek gépe ingyen volt ,win8 boot idő 28s
-
King Unique
titán
Nyilván nem, de azért az még a jövő, hogy játékfronton mi hogyan alakul a másik 2 platformon. És én nem csak a játékokra céloztam, ahogy ő sem.
Amúgy nem a Win10 vs. Win8.1-et kéne összehasonlítani, hanem Win10 vs. xy komolyabb Linux disztró, mert akkor lenne csak igazán alázás....vsz előbbi kárára.(#77) gabor7th: Igen, nagyjából ez a helyzet. De írtam, hogy itt korántsem csak a játékokról van szó, Office esetében ott van a formátumok közti nem teljes kompatibilitás stb., ami megint meg tudja szívatni az embert.
Azt meg a többiek és én is leírtam, hogy nem lesz havonta fizetős a Win10, tessék szíves lenni már elhinni.
A felhasználói visszajelzésekre meg pont odafigyelnek a 10-es esetében, azért van insider program, illetve azért lett ilyen desktopba nyomott vmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest