- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
szépen fejlődik a TF3D, de most egy kicsit lemaradt. Az Omnia2 jelenleg az egyetlen wm készülék amiben teljesen, a rendszer legmélyebb pontjáig sikerült eltüntetni a gyári kinézetet, ahogy a videókon láttam, még a beállításoknál sem jön elő. Ehhez képest egy lépés hátrányba került a HTC. De összességében még mindig jobban tetszik nekem ez, mint a samsung megoldása.
Az furcsa, hogy kiszínesedtek az ikonok, nem mondom, hogy rossz, de szokni kell.Egyébként szerintem azért is maradhatott le egy kicsit, mert sense ui-ra koncentrálnak a HTC-nél. Itt is vettek át belőle elemeket, szóval szerintem a HTC a sense fejlesztését tartja elsődlegesnek, ezáltal az android rendszert.
-
runner 125
nagyúr
Jófélét követtek el ismét.
Üdv.M
-
CreMindES
csendes tag
Nekem tetszik, bár tényleg van még mit csinálni rajta, hogy harmónikus legyen, illetve a galériás szaggatás az nagyon gáz..
Off, de éredekes, én Nokia 5800-t használok, és valahogy végignézve a különböző oprendszereket, de akár a felületeket, azt érzem, hogy ha egy egséges letisztult formába öntenénk ezen rendszerek előnyeit, s száműznénk a hülyeségeit, sok testreszabhatósággal, akkor kapnánk csak igazán jó rendszer. Pl. én is örülnék, ha elforgatva választhatnék az albumok közül, illetve lehet szűkíteni, mert nagyon el lehet veszni a sok zene között, ugyanakkor viszont magát a Symbiant meg imádom.
-
plus44
veterán
Tetszik, hogy színes, és az animációk is nagyon bejönnek, ha rendesen menne (repülne), akkor meg tökéletes lenne.
-
AS
félisten
De ezt majd képzeljétek ell 4.3 collos kijelzővel
-
zH.
senior tag
Az eredeti szerintem sokkal letisztultabb ,ez kevésbé tetszik.
De látom nem csak nekem nem jön be annyira ez a színes ikon.
A képnézés meg nagyon akad ,egyébként jól néz ki. -
rhonin
senior tag
Nem lesz ez rossz, de a képnézegetőben az a szaggatás képváltásnál és elforgatásnál is egy kicsit durva...
-
Murderer69
őstag
hát nekem sem jön be túlzsúfolt az egész nekem a régi tf3d sokkal jobban bejött de ha már választani kellene akkor a Sense
az Omniámon is egy Sense MS3 skin domborít
-
N-vidi-A
őstag
válasz
littlebrandy #2 üzenetére
Valóban nem rossz, de az sem árt ugye, ha ki lehet kapcsolni, ha nem tetszik!
-
littlebrandy
tag
Nekem tetszik!
-
Morden24
nagyúr
Hááát, nekem annyira nem tetszik. Valahogy az eredeti letisztultabbnak tűnt, ez kissé összedobáltnak, nem konzisztensnek tűnik számomra. Pont a színes ikonok szerintem kifejezetten nem túl jóképűek. De majd akkor nyilatkozom inkább, amikor már a sajátomon fut
De nem gond, max. TouchFLO off, és van WM6.5 felület, oszt' csók
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hálózati / IP kamera
- Háztartási gépek
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest