Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz tatararpad #184 üzenetére

Azért mert mást már nem nagyon tudsz, komoly hibákat nem tudsz se a 8.1-nél, se majd a 9-nél felhozni, csak pitiáner dolgokra fogsz tudni "rámenni"...
    Speciel nem viselem szívemen, meg én pont lesz@rom őket, mert majdnem mindegyik amcsi cég erőszakos és átgázol mindenkin, illetve alapból lenézik az európaiakat, ami szintén nem szimpatikus. De, ha már használom a k*rva rendszerüket, programjaikat és nincs vele gondom, mondhatni elégedett vagyok vele, akkor minek ekézzem, mert te, v más úgy látja jónak?? :U
    Ha annyira nem tetszik, bajod van az egész céggel, akkor minek használod, nem kötelező, mért nem váltasz Linuxra, v másra :F
    Ez van, marketing, versenyhelyzet, többi is félévente, 2 évente kiad újat, ott az Apple...nézz meg egy Snow Leopardot/Liont meg egy Yosemitet, talán utóbbi annyival szebb, mint az előzőek, milyen a Dock?
    Csak ott nem nyavalyognak annyit, persze mert géppel együtt veszi, meg azt mégis menő használni. Ahogy a Windows meg szidni... :D

• King Unique

titán

válasz tatararpad #178 üzenetére

Az ilyenek, akik már nem tudnak komolyabb dolgokat felhozni, jellemzően még előhúzzák a %-okat...
    Szerintem user oldalról a negatív hozzáállást és hozzáértés hiányát ne firtassuk, mert az adott.
    Az se annyira igaz, h tanulgatni kellett volna nagyon egy 8.1-et, mert eleve asztal uaz, modern felület meg se bonyolult, csak sokan fél órát se szántak rá, hanem "menjen vissza a Win7" egyből... Tanulni egy Office-t kell és se a Ribbon és egyebek a bajok az új verzióknál, hanem h a nagy átlag alapból nem tudja kezelni egyik Office-t se, de nyugodtam fogjátok csak az újakra azt is... :D
    Ha speciel nem idén ér véget, hanem még kitolják 4 évvel az XP támogatását és 2018.04.10. a dátum, akkor szerinted hány hivatal, oktatási intézmény, cég, home user vált Win7-re, v újabbra :F Nem sokan, mert lasz@rják, home usereknek netezni elég az XP is...most meg azért 30% mert, mert sokan lexarják support végét, eddig se frissítettek, ezután is minek, nem akar új gépet venni, pénzt költeni, nem azért mert jobb lenne, mint egy 7/8.1/9... És ebből kiindulva, azért mert usert online közösségi dolgokon kivül más nem érdekli, amihez XP is elég, akkor ilyen réteget mivel vegyenek rá rá a váltásra, amikor minden technológiai újításra xarik, mert előzőkön kívül más nem érdekli???

Az a szép ebben az egészben, h ahogy 8/8.1-nél is megvolt vmennyire, úgy majd Win9-nél is eljön a szemptermber 30., leterhelődnek a szerverek, mki azt szedi majd, eltelik néhány hónap, sokaknak az lesz a gépén... :) De persze fikázás ugyanúgy menni fog tovább, hisz manapság nincs MS, nincs Windows gyűlölködés, ekézés nélkül, de hát a negatív reklám is reklám, akit sokan szidnak. sokáig fog élni.
    Majd mondja a user, "na itt ez a Win9, nem rossz, de még nem a legjobb, mert nem 100%-osan olyan, mint a Win7, nincs benne az az átlátszó üvegszerű ízé, meg kicsit más a Staaaaart menüje, de azért persze mégis ezt használom" :D
    Vagy Win8/8.1 kapcsán volt: " Használsz Win8.1-et? Nem! Mért nem? Mert azt mondták, azért xar, mert abban nincs Start menü. És valóban nincs, v nem lehet tenni bele? Azt nem tudom, még nem használtam/ próbáltam tenni bele...." :DD

• King Unique

titán

válasz tatararpad #149 üzenetére

Ezt már csak ti próbáljátok bemagyarázni, h milyen bonyolult, milyen szar, mert nem akarsz váltani (nem tudom most használod-e), ne kelljen megint pénzt kiadni érte....
    Max a sima 8-ban kellett ehhez Charms Bar, de Alt+F4 volt ott is, ahogy Classic Shell is. 8.1-re ezt már nem lehet ráfogni [link].
    Van rakás fejlesztés, új, hasznos dolog már a 8.1-ben és lesz a 9-ben is, az, h átlag usert netezésen, Skype-on kívül más nem érdekli és ehhez a szinthez XP is elég, azzal nem lehet mit kezdeni.... :D
    Az, h neked (+másoknak) bajod van Kezdőképernyővel, mint Start menüvel, az egy dolog, de azt ne akard bemagyarázni, h az adott feladatra használhatatlan lenne...mert sokkal kényelmesebb ott rendszerezni, onnan indítani programokat, kitűzött mappákat, mint hagyományos Start menüben turkálni.
    Tudja a user felületesen mi kéne neki, de az a baj, akármit tesznek elé, az sosem jó, mindig kritizálja, másrészt használni már nem igazán tudja egyiket se és ezen az is ront, h szarik rá, mert kicsit sem hajlandó megerőltetni magát. Ezt ne fogjátok mát teljes mértékben az OS-re...
    Ja, aztán nem mki mutterja Ubuntuzik, meg koránt sem minden iskola Linuxozik....ez nagyon nem jó példa :N
    Ennek simán lehet mondani az ellenkezőjét is, h volt aki 5 perc után felállt Ubuntu elől (még Linuxosokat is megosztja) és sok xy iskolában/ hivatalban is nemtetszést váltott ki. Nem hiába nem használják ezeken a helyeken széles körben.

(#147) EarL 007 : mint másik Linux fan, te se akard már bemagyarázni, h egy átlag XP-n nevelkedett, 1 bites Windows user, neked majd könnyebben fogja kezelni az Ubuntut, Debiant és társait, mint egy Win7/8.1/9-et, mert ez totál nem igaz.... :N
    Linux abszolút kezdők topikba is jönnek mindig újak és alap problémákba ütköznek bele, ami Windows-on pár kattintás, Linuxon meg komolyan kell terminálozni, google-t túrni, itt PH-n kérdezni. És az a különbség, h míg ő/ők szánnak időt arra, h megértsék, tanuljanak ezt-azt, addig a nagy többség nem fog és 5 perc után feláll mellőle...

(#150) arnyekxxx: +1 "dehogynem" sajnos :K :(

• arnyekxxx

veterán

válasz tatararpad #149 üzenetére

hanem hogy minek van máshol

hát mert pl ahol addig volt startmenü az megszűnt, így ha oda teszik akkor nincs is szoftveres kikapcsolás

miért kellett jobb oldalt huzogatnom az egeret egy újraindításért?

Előtte bal oldalra kellett húzogatnod az egeret az újraindításért. Itt a világvége.

Egyáltalán nem jobb mint az elődje, sőt még rosszabb,

Ez a te véleményed, ém pl hányingert kapok amikor a jól megszokott rendezett w8.1es felület után anyámék w7-es gépét kell piszkálnom és belekényszerülök a startmenü kaotikus mocskába.

Bármennyire is próbáljátok beállítani a felhasználó messze nem olyan hülye

dehogynem

tudja mi tetszik neki,

Az amit a szomszédpistike feltett neki "ez a jó az a másikasszar, tudod én értek hozzá látod neked is ingyenért van a windózod tőlem" kommenttel

tudja mi tetszik neki, és mi halálfölösleges neki, ezt a Windows 8 sikere is mutatja.
    +
    A Linuxról meg annyit

érted ugye mi a problma azzal, ha egyik oprendszer szrságát az elterjedségével igazolsz aztán feldícsérsz egy másikat aminek az elterjedsége töredége az általad fikázottnak?

"a felhasználó nem a kernelt vagy technikai paraméterlistát bámulja egész nap."

A felhasználó a megnyitott programot bámulja egész nap. A torrentbarát vérpistike az aki az oprendszer csicsáktól olvad el, a felhasználó akinek pénzért adják el a windózt nagytömegben az nem a desktopban gyönyörködik hanem dolgozik a gépen és őt érdekli, ha munka közben a rendszer gördülékenyebben és stabilabban üzemel.

• King Unique

titán

válasz tatararpad #137 üzenetére

Ez is egy döntés, nyilván, ha nem felel meg, ne vedd meg, csak arra céloztam, h ennek hiányától még lehet jó bőven a rendszer.
    Másrészt "jobban meg van benne csinálva" dolgot arra értettem, h ott van pl. ez a virtuális asztal kezelés, ez hasznosnak tűnik, de nyilván lesznek más jó újítások is.
    Én pl. kifejezetten szeretem 8.1-nél a live fikókot. Pont minap telepítettem másik gépre, belépsz és leszinkronizál mindent, háttérkép asztalon + Modern UI-n, néhány beállítást, de még a videókari és egyéb drivereket is lementette és azokkal se kellett foglalkoznom. :) Win7 hol tud ilyesfajta szinkronizálást? Plusz maga az egész rendszertelepítés jóval gyorsabb, mint Win7-nél, a friss 8.1 U1 telepítés után csak 7,71 GB tárhelyet foglalt nálam, de frissítés, driverek, xy mindennapi programok felrakása után is 10 GB alatt maradt. :)
    Ezek (live fiók) vsz a Win9-ben is benne lesznek és még tovább fejlesztik.

• King Unique

titán

válasz tatararpad #135 üzenetére

Nyilván nem uaz 3rd party cucc az igaz. De ez lesz az új irányvonal, lehet megszokni, v ha nem, lehet más rendszert is használni. :) De pusztán csak az Aero Glass hiánya miatt lehúzni, elvetni az egészet, szerintem ostobaság...van benne csomó más dolog, ami jobban meg van csinálva, persze tudni kell értékelni azokat is.
    Metrót meg ahogy 8.1-ben se nagyon, úgy 9-ben meg főleg nem kell annyira bámulni, szerintem Start menüből manuálisan ritkíthatóak, kiszedhetőek lesznek a csempék is, ha vkit annyira zavar.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés