- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Na ilyen mókát én is akartam, csak aztán közölte a csávó, miután én előre jeleztem, hogy megyek, hogy már lecsapott rá más. Mondom jó, akkor ennyit erről. Ha már hajlandó vagyok hajnalban kelni, elmászni, időelbaszni Pestig, akkor biztos csak kamuzok ugye? LOL Mert ő ilyenekkel már találkozott. Tehát más megbízhatatlansága miatt, engem szívatott meg. Hiába jeleztem korábban vásárlási szándékom annál, mint akinek végül odaadta.
Plusz még cipeljem is, mert nincs kocsi a seggem alatt, mint sokaknak. Aztán végül nem is bántam, hogy nem jött össze a dolog, mert helyben is találtam videómagnót.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Eme írás szóljon egy kis bevezésképpen a témában járatlanoknak, és az érdeklődőknek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Hobby rádiós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest