- Sony Ericsson K800i
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
-
HMárió
junior tag
válasz moleculez #14 üzenetére
Én eddig sem stresszeltem. De nézd csak meg a többieket!
Vagy akár magadat. Még a témától is eltértél és átmentél személyeskedésbe.
Igen, az emberek nagyon nehezen viselik az igazságot.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
válasz TechMagneTic #11 üzenetére
Megértem. Az írásom alapján hamar rájöttél, hogy kész átverés show az egész elektronikai ipar. Én már nagyon várom az EU azon szabályozását, ami megtiltja az ilyen javíthatatlan, eldobható termékek gyártását. Ha figyelemmel kíséred a tech lapokat, akkor már bizonyára te is olvastad az EU követelményét a környezetszennyezés visszaszorítása miatt.
- Nem lehet majd egyszer használatos termékeket forgalmazni
- Javíthatónak kell lenie
- Kötelezően kell biztosítani a kopó alkatrészeket
- Nem lehet oldhatatlan kötéssel lezárni semmit
- Nem lehet majd speciális fejű csavarokat használniA nem EU területéről behozott termékeknek meg kell felelnie a fentebb felsorolt követelményeknek, különben nem lehet majd forgalomba hozni.
Na most ha az én SonyEricsson MH100 fülesemben én tudtam volna roncsolás nélkül akkut cserélni, akkor a mai napig azt használnám. Csakhogy magyarországon senki nem forgalmazott hozzá akkut. ahugyan a jelenlegi témában szereplő TCL füleshez sincsen semmi. 2-3 év múlva kukablues.
Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
janeszgol
félisten
válasz TechMagneTic #9 üzenetére
Az én hozzászólásom miatt? Csak leírtam, hogy a TCL évek óta velünk van. Persze aki egy árkategória felett van csak, az kikerüli.
-
HMárió
junior tag
válasz monti0222w #6 üzenetére
Persze, ez egyértelmű. Én is feljebblépési szándékkal veszek újabb mobilokat a kihordási idejűk előtt. De egy fülhalgató az nem pont ez a kategőria szerintem. Bizonyára vannak, akik azokat is csereberélik, de szerintem közel nem olyan intenzivitással, mint egy telefont. Pl én a Sony MH100 fülesem a mai napig használnám, ha még jó lenne az akkuja.
(#7) Decske
Igen ám, csak nem mindegy, hogy hogyan használod. A bemutatóban lévő fülest azt töltő dobozzal együtt adják. Tehát naponta akár 2 alkalommal is töltöd, kisütöd. Az O+ fülesedet meg töltöd heti egyszer gondolom. Legalábbis én heti egyszer töltöm a Level U fülesem.Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
Decske
senior tag
Köszöni szépen két éve már megvan a Bluetooth fülesem (Oneplus Bullets Wireless V1), az akksija is jó állapotban van (kb annyit bír mint újkorában), pedig már ázott sz@rrá, töltés közben egyszer rövidre zártam, van benne gyorstöltés, ami urban legend szerint ennyi idő alatt hazavágja az akksikat. És továbbra sem tervezem lecserélni. :) Egy év múlva visszatérhetünk rá, hogy mennyire igaz az állításod. ;)
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
monti0222w
addikt
Pedig lecserélik, mondjuk nem feltétlen azért mert ráún, hanem izgatja egy másik, egy újabb, egy feljebb lépési lehetőség, igaz én vezetékes vonalon mozgok bár van alsó kategóriás TWS fülesem is, a lényeg az hogy vagyunk az életben jó páran akik sűrűbben veszik, vesznek ezt-azt! Nem egy embert ismerek innen a MA tagok közül is aki egy év alatt majd az összes flagship telefont megveszi, vagy ragozhatnám tovább bármely árura. Minden embernek van valami hobbija (nevezzük így) amire áldoz, persze ha megteheti.
-
HMárió
junior tag
Egyetlen telefont se cseréltem még le azért, mert elhasználódott. A kocsim is 20 éves. Akár -15 fokban is pöccre indul.
De a füleseket nem cseréli az ember azért mert ráun. Azt addig használja az ember, amíg működik. Márpedig a bluetooth fülesek max 3 év, de akkor már nagyon gyakran kell tölteni, tehát nem ad komfort érzetet.
Tiltani pedig azért nem tiltasz, mert nincsen pénzed prémiumra.És ahogy szoktad, semmi releváns dolgot nem írtál már megint, csak offolsz.
Ha egy illető igazat mond neked ami számodra kellemetlen, akkor csak trollozd le az illetőt! Akkor is igaza lesz, de legalább tovább hazudhatsz magadnak.
-
HMárió
junior tag
Aha. Az Alcatel sose volt jó. 60 ezres fülest se veszek. Nem vagyok hülye. Ezek a kis akkuval szerelt kis holmik 2-3 év után rádöglenek az emberre. Vagyis dobhatod ki. Tehát sose lesz a tied. Hanem használod, majd eldobod.
-
HMárió
junior tag
Ez a TCL miféle gyártmány? Életemben nem hallottam még róla. Bár szerintem mindegy is, mert 35 ezer Ft sok egy olyan terméktípusért, amit 2 évre bérel az ember. Majdnem 1500 Ft havonta.