Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
válasz
monti0222w #6 üzenetére
Persze, ez egyértelmű. Én is feljebblépési szándékkal veszek újabb mobilokat a kihordási idejűk előtt. De egy fülhalgató az nem pont ez a kategőria szerintem. Bizonyára vannak, akik azokat is csereberélik, de szerintem közel nem olyan intenzivitással, mint egy telefont. Pl én a Sony MH100 fülesem a mai napig használnám, ha még jó lenne az akkuja.
(#7) Decske
Igen ám, csak nem mindegy, hogy hogyan használod. A bemutatóban lévő fülest azt töltő dobozzal együtt adják. Tehát naponta akár 2 alkalommal is töltöd, kisütöd. Az O+ fülesedet meg töltöd heti egyszer gondolom. Legalábbis én heti egyszer töltöm a Level U fülesem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest