- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
válasz
TechMagneTic #11 üzenetére
Megértem. Az írásom alapján hamar rájöttél, hogy kész átverés show az egész elektronikai ipar. Én már nagyon várom az EU azon szabályozását, ami megtiltja az ilyen javíthatatlan, eldobható termékek gyártását. Ha figyelemmel kíséred a tech lapokat, akkor már bizonyára te is olvastad az EU követelményét a környezetszennyezés visszaszorítása miatt.
- Nem lehet majd egyszer használatos termékeket forgalmazni
- Javíthatónak kell lenie
- Kötelezően kell biztosítani a kopó alkatrészeket
- Nem lehet oldhatatlan kötéssel lezárni semmit
- Nem lehet majd speciális fejű csavarokat használniA nem EU területéről behozott termékeknek meg kell felelnie a fentebb felsorolt követelményeknek, különben nem lehet majd forgalomba hozni.
Na most ha az én SonyEricsson MH100 fülesemben én tudtam volna roncsolás nélkül akkut cserélni, akkor a mai napig azt használnám. Csakhogy magyarországon senki nem forgalmazott hozzá akkut. ahugyan a jelenlegi témában szereplő TCL füleshez sincsen semmi. 2-3 év múlva kukablues.
-
janeszgol
félisten
válasz
TechMagneTic #9 üzenetére
Az én hozzászólásom miatt? Csak leírtam, hogy a TCL évek óta velünk van. Persze aki egy árkategória felett van csak, az kikerüli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Microsoft Excel topic
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest