Hirdetés

Vezetékmentes TCL fülesek érkeztek

A TCL 10-es széria három készüléke mellett két TWS (valódi vezetékmentes) in-ear füles is bemutatkozott ma.

Az új készülékek mellett két valódi vezetékmentes fülhallgatót is bemutatott a TCL, az ACTV500TWS-t és a SOCL500TWS-t. Nem, ezek nem termékkódok, ez a nevük. Előbbi a komolyabb darab egyébként, IPx7-es minősítéssel teljesen vízálló és úgynevezett Comply Foam Tips is jár hozzá (habszivacs-illeszték) a három pár gumiharangon kívül. Az ACTV500TWS sportosabb kivitelben érkezik, 6 milliméteres hangkeltővel és vezetékmentes töltéssel.

ACTV500TWS
ACTV500TWS

Aktív zajszűrést egyik modell sem kapott, a támogatott kodekeket egyelőre a termékoldal sem specifikálja, csak annyit tudunk, hogy Bluetooth 5.0-s szabványon kapcsolódnak. Az akkumulátorok kapacitása sem publikus, az üzemidő viszont igen. Az ACTV500TWS önerőből 6 és fél órát szól, a 2 óra alatt feltöltődő Qi töltőtok pedig további négy teljes feltöltést tesz lehetővé, így összesen 33 óra működés biztosított, a gyorstöltés funkcióval pedig 15 perc alatt 1 órányi zenehallgatást tudunk a készülékbe préselni.

SOCL500TWS
SOCL500TWS

A SOCL500TWS Type-C porton keresztül tölthető, csak IPx4-es hitelesítéssel bír (csepp- és izzadtságálló), nincs vezetékmentes opció és csak háromszor tölthetjük újra a meglehetősen dizájnos, áttetsző tokban, így összesen 26 óra jön ki az eszközből, viszont a gyortöltés megegyező eredménnyel ennél a modellnél is elérhető. Az ACTV500TWS 129 eurón (46 ezer forint), míg a SOCL500TWS 99 eurós áron (35 ezer forint) nyit és valamikor a második negyedévben lesz elérhető.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Hirdetés