- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
De hát ha nem töltesz vele telefont, minimális fogyasztása van csak, készenléti fogyasztás (standby). Ez megvan a hagyományos töltöknél is. Az mondjuk igaz, hogy egy Qi töltönél biztosan magasabb, kíváncsi lennék egy specifikációra (vagy mérésre). De nem tippelném 0,5-1 W-nál többre (míg mondjuk egy korszerü vezetékes töltö nem kéne, hogy többet fogyassszon 0,1 W-nál bedugva hagyva).
Ha ez a minimális fogyasztás is zavar (ami teljesen jogos lehet, hisz sok kicsi sokra megy), akkor viszont ugyanaz a probléma, és ugyanazok a megoldások, mint bármely más háztartási eszköznél. Én pl. kapcsolós elosztóval használom a wifi routert, és lekapcsolom, ha nincs használva, hogy megspóroljam azt az 5 W-ot, de nyilván kényelmetlen kapcsolgatni. Ha lehet kapcsolgatni / ki-be húzni TV-t, számítógépet, stb. is, hasonló okokból, akkor nyilván meg lehet ezt csinálni a töltövel is. -
istnag
addikt
Nekem sokkal kénylemesebb,mint a hagyományos töltő. Ha otthonra rendelsz,akkor "spórolsz" minimum egy mozdulatot,ugyanis,csak a qi töltő pad csatlakozóját kell kihúzni a konnektorból,az usb káblelt nem kell a telefonból.
Mindegy is, nem akarok én senkit sem meggyőzni(#76) JanR :
Én 3000 Ft. -ért vettem,az egy fél kör a kocsmában
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Qi-töltés már a kapuban áll, úgyhogy meg is néztünk egy Avantree, egy Nokia és egy Samsung padot tényleges használat közben.
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- Kuponkunyeráló
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fecogame: A csámcsogás
- Milyen videókártyát?
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- További aktív témák...
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest