- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajbel
addikt
válasz
Schuler888 #181 üzenetére
SoundPEATS TrueDot olcsóbban hasonló karakterisztikájú. Elég jól szól, nekem túl sok a basszus benne. Elképesztően kicsi a tokja, ilyen kicsit még soha nem láttam.
-
hajbel
addikt
$100-ért (50-ért is bőven pl. Sabbat E12 Ultra, 1 More Stylish) már találsz aptX fülest, jó hangzással és az AptX adaptive codec, amit minden tud, 80 ms a Razer 60-hoz képest. Én adaptivenél már nem vettem észre késést. Mondjuk aki annyira sokat gamel multiban, annak akár meg is érheti, talán annyival előbb észleli az ellenfelet ami mögötte van, másoknak szigorúan kerülendő.
-
hajbel
addikt
válasz
bollokcs80 #98 üzenetére
Az Aptex Adaptive-ot viszont igen. Azzal is szinte észrevehetetlen a latency.
-
hajbel
addikt
Érdekes téma ez. Kínából beszerezhető a Tevi, 70 euróért. Én Amazonról rendeltem, hogy legyen rá garancia, főleg azt tekintve, hogy egy új cégről van szó. Az ár is egy relatív dolog. Ha olyan szempontból nézem a £100 fontot vagy a 40k forintot otthon egy fülesért, biztosan nem éri meg. Ha viszont azt nézem, hogy szinte pontosan azt a minőséget hozza, mint a 2,5-3x ennyibe kerülő Sennheiser Momentum, valamint azt, hogy naponta használom, sokszor több órán keresztül is, már annyira nem tűnik vészesnek a premium felár.
(#80) pengonorbert: Igazából bluetooth 5.0-án is nagyon zavaró a latency codec nélkül. Ha a telefonod és a fülesed is támogatja az ApteX codecet és beállítod a fejlesztői beállíásokban Aptex Adaptivera a bluetooth audio codecet, akkor elviselhetővé, szinte észrevehetetlenné válik a késés. [link] Egyébként eléggé nagy a latency, minden audio codeckel androidon. Legfőképpen AAC-vel, tehát apple termékekkel.
-
hajbel
addikt
válasz
Predatorr #69 üzenetére
A látsát nem zavarja, nem is ez volt a téma. Úgy nősz fel, hogy látásra és hallásra is hivatkozva észlelsz, ráadásul a figyelmedet is megosztja a zene, ehhez jön még hozzá a fáradtság. Uszodában milyen fülest használsz, amit nem tesz tönkre a klóros víz, ráadásul vízben lehetsz vele sokáig? Én eddig kivétel nélkül olyan helyen éltem, ahol volt a közelben futballpálya vagy park. Nem vagyok olyan tapintatlan, hogy zavarjam a járdán sétáló embereket, vagy az úton közlekedő autókat.
-
hajbel
addikt
válasz
Emericus Max #66 üzenetére
A vonatsín vonatok közlekedésére való, a járda a járókelők közlekedésére, az úttest az autókéra. Futni parkban, futópályán, futópadon kell, hogy biztonságban légy és legfőképpen azért, hogy ne zargasd a fent említett platformokat rendeltésszerűen használó embertársaidat. Egyébként ha valaki betartja ezeket az íratlan szabálokat, nyugodtan hallgathat közben zenét. Elég unalmas a futás egyedül.
-
hajbel
addikt
Abban az árkategóriában a Sabbat E12 Ultra az ajánlott a techközösség szerint (usb-c, vezeték nélküli töltés, 5 óra üzemidő + min. 3x újratölthető tokból, messze jobb hang AptX-el). Ha olcsón, 20 környékén meg tudod szerezni, akkor a 1 More Stylish a legjobb választás (hivatalos forrásból 30+ K). Viszont ha a Blitzwolf úgy szól, mint az Airdots, akkor semmiképpen sem ajánlott. A QCY-TC1 jóval olcsóbb és jobban szól. Kicsit drágábban érdemes lehet a hangminőség és ár/érétk arány bajnok Lypertek Tevire vetni egy pillantást, mert TWS-hez képest nagy a tér, jól elkülönülnek a hangszerek. Van már magyar teszt is róla a sok külföldi felhasználói és kritikai ajnározáson kívül. Bassheadeknek viszont inkább 1 More stylish vagy Anker Liberty 2 pro az ajánlott, bár nagyon szépen rezonál a bőgő pl. a RHCP - Othersideban a Tevin is pl. Volt Redmi Airdotsom, akkor használtam, amikor a kis tok jól jött, viszont amint egyszer leejtettem kb. 1 méterről parkettára, meg is halt az egyik füles, az ultragagyi összeszerelési minőségnek köszönhetően. A QCY-t is ejtettem el, de annak semmi baja. Végül nemrég sokkal drágábban (£100) vettem egy Lypertek Tevit, mert akkora volt a hypeja a neten, hogy muszáj volt kipróbálni. Gondoltam majd visszaküldöm. Nem tudtam visszaküldeni, mert akkora élmény vele hangszeren játszott zenét hallgatni, amit nem gondoltam volna, hogy valaha is lehetséges lesz TWS-en a közeljövőben ennyiért (nyilván 3x ennyit nem akartam kiadnia Sennheiser Momentumra), ráadásul 8-10 óra üzemidő van egy töltéssel, ami a tokkal 6x(!!!) újratölthető. SBC, AAC, ApteX támogatás, IPX7 vízállóság, usb-c gyorstöltés is mind jelen vannak.
-
hajbel
addikt
Nekem pl. az nem tetszett, hogy foltyon össze kellett hajtogatni a kábeleket, amikor az E10BT fülesemet tokba raktam. Egyébként is mindig féltem, hogy elszakad a vezeték valami balesetből kifolyólag. Zavart a nyakpánt is, igazgatni kellett, hülyén nézett ki a fülemből kiálló zsinóron a hanegerőszabályozó, ami a fülem alatt nem sokkal helyezkedett el. Az akkuidő kevesebb volt, amikor töltőre dugtam, folyton vigyázni kellett a kis gumiszigetelésre, hogy el ne szakítsam, míg az airdotsot sokkal könnyebben rá lehet dugni a töltőre és gyorsabban is tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest