- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
berbatov2
senior tag
Hát elég siralmas ez a tizenpármillios eladás negyed évre nézve, főleg hogy a samu csak az SIII-bol adott el ugyanennyit ennyi ido alatt.
-
prolad
addikt
Ezen az l széria miatt meg sem lepődöm.
-
adrianv
tag
Nekem mindig is a nokia volt a kedvenc márkám, de mostanábna nem tesznek olyat az asztalra ami nekem tetszene. Galaxy s 3 és lumia 900 között hezitálok. Lehet hogy valamelyik wp8-as lumiát veszek, ha lesz benne erős proci. De ha így folytatja a nokia, akkor sajnos ,,muszály" eladnom a lelkem.
-
Xaels
félisten
Az, hogy nem kap ICS-t vagy JB-t a DHD az még nem jelenti azt, hogy hibajavítást sem kap, bár én azt mondom, hogy hiába adnak ki egy telefonra 3 év után is tapaszt az nem a Supportot dícséri, hanem a szoftveres részleget degradálja, mert ilyen hosszú idő után is ezzel kell foglalkozni, hogy "sz@r" a szoftver.
-
CabalX
aktív tag
Én is elvagyok az "alap" Defy 2.2es gyári Rom-jával, nem is várom rá a 4.x-et, nem konkrét verziószám ugrásokra gondoltam hanem hibajavításokra, kisebb ugrásokra, optimalizálásra.
Amit most a O4X-szel mintha elkezdett volna az LG. Ha ezt folytatja még szerintem lehet nekik adni egy esélyt.
Viszont pl. a Motorola sok téren elásta már magát a szememben ebben a support témakörben, lehetnek bármilyen szépek, és jól összerakottak a telefonjaik, ha támogatás = 0 -
Xaels
félisten
Ez tény. Az Incredible S már kapja az ICS-t OTA-n pedig full ugyanaz a hardver mint a DHD-ban, sőt a ROM még kevesebb is valamivel.
Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy ezek a cégek az új készülékek eladásaiból tartják fent magukat és visszatérve gabancs fórumtárs kommentjére, a nagy többség nem ezen fog fent akadni, mert fingja sincs róla, legalább is addig amíg a Play!-en fellelhető alkalmazások 99%-a minden gond nélkül el fut 2.3-on és az SW amit használ megfelelően működik.
-
M107
addikt
Itt olyan sok a szakszó, de hol itt a telefon.
-
CabalX
aktív tag
Azért írtam úgy hogy "veszteséges" - nem mentem bele messzemenő piaci és vállalati pénzügyi fejtegetésekbe.
Az hogy a DHD nem kap még a "korát" tekintve elfogadható - lenne - ha pl a Desire S nem kapna ICS-t mely bár lehet pár hónappal fiatalabb, de hardver tekintetében hasonló. -
Bailey
senior tag
Az LG most van ott ahol a Sony volt tavaly. Az idei modellek már 4.0-val kerültek piacra kivéve az L3, de annak tényleg gyenge a hardvere hozzá. A Samsung meg az S3 kivételével még mindig 2.3-al adja a készülékeit. Talán most az LG is belehúz a frissítések terén.
-
CabalX
aktív tag
Az LG talán most kezd mutatni valami supportot a 4X-szel - ha jól számolom, a német fórumokat nézegetve a 4. frissítés jön ki a telefonra. Nem, nem JB még, de javítgatják a hibáit legalább és próbálják optimalizálni, ez a szememben pozitív nagyon.
Ott van a HTC Ő is "veszteséges" már egy ideje mert egyrészt túlárazott, másrészt Ő is tesz a supportra magasról - lásd a Desire HD féle nem frissítős felháborodást.
Abban igaza van mindenkinek hogy arra a telefonra van/lesz root, meg egyéb külsős fejlesztések amit kellő számban eladnak, megvettek az emberek, de az LG-t azért nem lehet összehasonlítani egy Samsunggal, hiába Dél koreai mind a két gyártó.
Nem akarom védeni őket, hisz amit az O2X-szel műveltek amiatt várható volt hogy elfordulnak tőlük, de van még sok ilyen "támogatást" nyújtó "neves" gyártó - Motorola, HTC, sőt még a Samsung is közéjük tartozik bizonyos modeljeivel.
-
=Mentor=
őstag
válasz
Angel1981 #13 üzenetére
Nem hinném, hogy kétszereplős lesz, de az biztos, hogy egy cég hosszabb távon nyereséget kell hogy termeljen vagy lehúzhatja a rolót én jelen pillanatban ha a jövőt nézem a Sony és a Nokia nyereségességét nem féltem, a HTC kérdéses, de talán ők is kilábalnak. Viszont ahhoz hogy ez valóra váljon, nekük felhasználóknak is tenni kell, hogy ne "adjuk el a lelkünket" egy kínai márkáért csak azért mert némileg olcsóbb, európai ember vegyen európai mobilt, de legalábbis semmiképpen ne kínait, hajrá Nokia
-
Xaels
félisten
Igen beviszik, de ha nincs mit feltegyenek akkor ők sem tudnak csodát tenni banyek... Nehéz elhinni, hogy bárki elégedetten használ egy telefont amit hívásnál nem lehet felvenni vagy lerakni és erre meghúzza a vállát, hogy ilyen? Pont az ilyen esetek miatt veszítenek vásárlókat, akik elpanaszolják ismerőseiknek is a gondot. Nem kell hozzáértőnek lenni, sz@r volt akkor ilyet sem veszek többet, van más lehetőség.
Amúgy ott a HTC példának. Náluk már évek óta megfelelően működik az OTA frissítés ami hozzáértést sem igényel.
-
gabancs
addikt
És szerinted hány ember tudott volna róla, és ebből mennyi tette volna fel? A fórumozókon kívül? Maximum beviszi a szolgáltatóhoz, hogy ilyen és ilyen gondok vannak, és a szolgáltató frissíti a telefon szoftverét. Nálunk legalább is ez a szokás, ha gond van, előbb felteszik a szoftvert, ha történetesen újabb, vagy javított verzió mint a telefonon van, akkor nagy esélyel rendeződik a gond, és legalább friss a szoftver. De nem tudom, hogy ez valójában ez mennyire nagy számban fordul elő. Még azt is el tudom képzelni, hogy sokan még azt sem tudják, hogy egy egy szoftver hibásan működik, lehet úgy gondolják, hogy ez ilyen.....
-
Xaels
félisten
Részben igazad van, de a Support nem csak az Android fő verziókról szól.
Ott volt a KM900 és az O2X is amik önmagukban remek készülékek lettek volna, de a szoftveres hibák sokszor használhatatlanná tették őket. Ha megfelelő lenne az LG szoftveres terméktámogatása akkor ezekre hamar adtak volna tapaszt, de nem így történt és ez ami miatt egyre többen elfordulnak tőlük. -
gabancs
addikt
Nem akarok senkit megbántani, de ez a support dolog szerintem néhány fórumozón kívül senkit nem érdekel. Én is azon a véleményen vagyok, hogy a legtöbb felhasználónak fogalma sincs, milyen verzió fut a telefonján, de még ha tudja is, nem érdekli. Vagy azért mert tényleg nem érdekli, vagy mert nem meri frissíteni.
Nekem egy Black van 2.3.4 verzióval, így vettem kéz alól. Ha a büdös életben nem jön rá frissítés se érdekel, mert semmi bajom vele. Tudom használni, tetszik, szeretem, ennél több nem kell. És elsősorban a Nova kijelző miatt választottam, nem az esetleges support miatt. -
Angel1981
veterán
Apple, Samsung szárnyal, a többiek vegetálnak, vagy megindultak / mennek lefelé.
Kétszereplős lesz a mobilpiac a távolabbi jövőben? -
Beri78
őstag
ha így folytatják, sok piacról kiszorulnak, és mindenki lehagyja őket...
-
Levi941127
senior tag
válasz
socialkiller #10 üzenetére
se...esetleg ha gondolna a korábbi telefonjaira, és normális ütemben érkeznének a frissítések akkor biztos másképp lenne. De így csak egyre jobban csökken a potenciális vásárlók száma.
-
socialkiller
tag
Majd talán az Optimus 3D maxx felnyomja az eladásokat
-
ferikek
aktív tag
Áldom magam h sikerült megszabadulnom attól az átkozott 2x-től!!!
LG max szórakoztató elektronika (tv, br, házimozi, sbt.) és klíma. -
M107
addikt
Ezt vártam az LG-től
Hál isten csak menne csődbe
-
szezso15
addikt
válasz
FragMaster #4 üzenetére
Ez teljesen érthető, de belegondolva azért ez mégis az LG hibája. Mert ha lenne normális support, az emberek és a DEV-ek vennének LG-t, és lenne rá főzött ROM egy rakat.
(#5) Dark Archon: Igazából nem az volt a bajom, hogy nem jön rá (az Optimus Black volt esélyes az Incredible S helyett), hanem az, hogy mikor jön rá! Most is húzom a számat, mert a HTC még csak mostanság kezdte el frissíteni az Incredible S-eket, de mi lenne ha Optimus Black-em lenne? Most még várhatnék legalább egy hónapot...
-
Hát ez nem feltétlenül van így, mikor Defy+-t vettem, nem érdekelt, hogy jön-e rá ICS. Nem jött. Nagy ügy, nem várható el, hogy egy több éves hardverre visszamenőleg megoldják. Az emberek java részének meg fogalma sincs, milyen verzió fut a telefonján.
Inkább az lehet az emberekben, hogy az LG régen is egy 12 1 tucat "kínai" gyártó volt, meg most is. Én még emlékszem a megboldogult Goldstar videónkra, annyira, hogy a büdös életben még csak kenyérpirítót se vennék LG-t.
-
FragMaster
addikt
Emiatt amit írsz pont még xarabb a helyzet.
Példa: tetszik az o4x hd, de amellett, hogy kérdéses a hivatalos support, jóformán még xda support meg root sincs hozzá. Pont azért mert az emberek inkább elfordulnak a termékeiktől. Ha bele is húznak egyszer hosszú folyamat lesz mire lemossák magukról az eddigieket. -
szezso15
addikt
Egy szó: support...
Én is azért nem vettem anno LG-t, mert féltem tőle, hogy nagyon lassan kapom meg az ICS-t. Nicsak, beigazolódott. Szerintem aki egy kicsit otthon van az Androidban, vagy érdeklődik egy kicsit mielőtt telefont vesz, az inkább elkerüli az LG-t, amíg ezen nem változtatnak... -
Xaels
félisten
Amit művel az LG az elmúlt időben a használt hardverrel és árazással ne csodálkozzon. Na meg nem ártana, ha a frissítésekkel is össze kapná magát. Az O2X volt az első 2magos és még mindig nincs rá ICS mikor a többiek majdnem 4.1-el jönnek.
-
Retekegér
MODERÁTOR
az LG csak akkor szerezhet magának nagyobb piacokat, ha terméktámogatás terén is rákapcsol, hiszen a lassan érkező frissítések és kissé átláthatatlan termékstratégia miatt sokan inkább más gyártóknál próbálkoznak
És itt a lényeg, csak kissé fura, hogy még fel kell találniuk a nyilvánvalót... A vásárlói visszajelzéseket nem követik figyelemmel?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csökkenő eladások mellett ismét veszteséges negyedévet zárt az LG telefonos részlege.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest