Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Arról szó sincs, hogy én mondanám meg, hogy te, vagy akárki másnak mik az igényei. Lehet (sőt, biztos
), hogy hülyén fogalmaztam, de én azt szerettem volna mondani, hogy a jó üzemidő és a mostani telefonok nem zárják ki egymást.
Akár meghülyítettek akár nem, nekem ez tetszik.
És ugyanilyen telefonok kisebb felbontással (már a 441 ppi-hez képest kicsi) kevesebb RAM-mal, gyengébb processzorral (egyszóval szerényebb hardverrel) már nem tetszene? Mert még mindig úgy látom, hogy a legtöbb dolog, ami az akkut szívja feleslegesen van benne a telefonban. Én nem kifogásolom, hogy erős HW legyen egy telefonban, de ne legyen feleslegesen erős, inkább fogyasszon keveset és legyen hatékony. Szóval az én szememben a mostani telefonok egy szerényebb és energiatakarékosabb hardverrel jobb megoldások lennének, mint jelen állapotban, egyrészt tovább bírnák a telefonok szusszal, másrészt kevesebb áramot fogyasztanánk -> energiatakarékosabbak lennénk.
Megj.: Remélem nem hagytam ki semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Negyedmillió táblagép és közel hétmillió okostelefon leszállítása sem volt elegendő a kanadai gyártó számára a nyereséges működéshez.
- Black & Decker töltőt keresek
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest