Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
Arról szó sincs, hogy én mondanám meg, hogy te, vagy akárki másnak mik az igényei. Lehet (sőt, biztos
), hogy hülyén fogalmaztam, de én azt szerettem volna mondani, hogy a jó üzemidő és a mostani telefonok nem zárják ki egymást.
Akár meghülyítettek akár nem, nekem ez tetszik.
És ugyanilyen telefonok kisebb felbontással (már a 441 ppi-hez képest kicsi) kevesebb RAM-mal, gyengébb processzorral (egyszóval szerényebb hardverrel) már nem tetszene? Mert még mindig úgy látom, hogy a legtöbb dolog, ami az akkut szívja feleslegesen van benne a telefonban. Én nem kifogásolom, hogy erős HW legyen egy telefonban, de ne legyen feleslegesen erős, inkább fogyasszon keveset és legyen hatékony. Szóval az én szememben a mostani telefonok egy szerényebb és energiatakarékosabb hardverrel jobb megoldások lennének, mint jelen állapotban, egyrészt tovább bírnák a telefonok szusszal, másrészt kevesebb áramot fogyasztanánk -> energiatakarékosabbak lennénk.
Megj.: Remélem nem hagytam ki semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Negyedmillió táblagép és közel hétmillió okostelefon leszállítása sem volt elegendő a kanadai gyártó számára a nyereséges működéshez.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest