Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz Kasya #11 üzenetére

"Felreeresz. A telen letjogosultsagat nem kerdojelezem meg, mert ha olyan eletet folytatnek, mint ezek tulajdonosai, biztos en is vennek egyet (bar nem az erintokijelzoset). A szolgaltatasai remek elmenyt nyujthatnak, es meg az aszisztensed se kell magaddal hurcolnod. Itt nem a "vagizas" a fontos, hanem az hogy te elegedett legyel. Nem tudom ki ne orulne egy bor boritasu, esetleseges izlesesen dragakovekkel diszotett telefonnak ami kesz aszisztens is egyben.
    Ez a telefon tokeletes celpont azoknak, akik nem szamoljak a penzt, hanem "hasznaljak" azt.
    "

Haha. Hahahaha.
    Nem tudom, hogy ki ez a célcsoport, akikről beszélsz, vagy hogy egyáltalán találkoztál-e már ilyen emberekkel, akikre gondolsz. Szoktam külföldi projekteken / megbízatásokon / cégeknél dolgozni. Találkoztam már megbeszélésesken néhány nagy és mégnagyobb globális nagyvállalatnál dolgozó közép- és felsővezetővel. Mit használtak? Legtöbben Blackberry-t, azután iPhone, majd sorra a többi. Vertut én még egyik kezében sem láttam.
    Ezt nem olyanok veszik, akiknek "elektronikus asszisztens" kell - azok pl. Bb-t használnak. Azt írod, hogy "Itt nem a "vagizas" a fontos" - dehogyisnem, ez az egész márka pont arról szól. A hirtelen meggazdagodott, látszatra adó, pénzt két kézzel szóró, "mindegy, csak drága legyen" (erre a Vertu kiváló példa, rendkívül magas ára ellenére tudásában és technikai megoldásaiban eddig egy alsókategóriás gagyifon volt, s még a kínézetét sem mondanám éppen ízlésesnek, de ez már szubjektív) típus a célcsoport, szvsz.
    Persze ezzel lehet vitatkozni, mivel az enyém is csak egy vélemény, ami a saját tapasztalataimon alapul, azokban az iparágakban, amikhez eddig közöm volt, s közben lehet, hogy máshol máshogyan megy.

• .mf

veterán

"A Vertu hosszú ideig a Nokia termékpalettájának szó szerinti ékköve volt, hiszen a különálló leányvállalat kizárólag kézi megmunkálással készített nemesfémekből és drágakövekből méregdrága, de technikai fronton nem feltétlenül előremutató luxusmobilokat."

Ejj, de diplomatikusan fogalmazott a szerző, én egy "kicsit" másképp szövegezném meg, de akkor biztos, hogy nem küldenének több készüléket tesztre ;] :))

Új hozzászólás Aktív témák