- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Felreeresz. A telen letjogosultsagat nem kerdojelezem meg, mert ha olyan eletet folytatnek, mint ezek tulajdonosai, biztos en is vennek egyet (bar nem az erintokijelzoset). A szolgaltatasai remek elmenyt nyujthatnak, es meg az aszisztensed se kell magaddal hurcolnod. Itt nem a "vagizas" a fontos, hanem az hogy te elegedett legyel. Nem tudom ki ne orulne egy bor boritasu, esetleseges izlesesen dragakovekkel diszotett telefonnak ami kesz aszisztens is egyben.
Ez a telefon tokeletes celpont azoknak, akik nem szamoljak a penzt, hanem "hasznaljak" azt."Haha. Hahahaha.
Nem tudom, hogy ki ez a célcsoport, akikről beszélsz, vagy hogy egyáltalán találkoztál-e már ilyen emberekkel, akikre gondolsz. Szoktam külföldi projekteken / megbízatásokon / cégeknél dolgozni. Találkoztam már megbeszélésesken néhány nagy és mégnagyobb globális nagyvállalatnál dolgozó közép- és felsővezetővel. Mit használtak? Legtöbben Blackberry-t, azután iPhone, majd sorra a többi. Vertut én még egyik kezében sem láttam.
Ezt nem olyanok veszik, akiknek "elektronikus asszisztens" kell - azok pl. Bb-t használnak. Azt írod, hogy "Itt nem a "vagizas" a fontos" - dehogyisnem, ez az egész márka pont arról szól. A hirtelen meggazdagodott, látszatra adó, pénzt két kézzel szóró, "mindegy, csak drága legyen" (erre a Vertu kiváló példa, rendkívül magas ára ellenére tudásában és technikai megoldásaiban eddig egy alsókategóriás gagyifon volt, s még a kínézetét sem mondanám éppen ízlésesnek, de ez már szubjektív) típus a célcsoport, szvsz.
Persze ezzel lehet vitatkozni, mivel az enyém is csak egy vélemény, ami a saját tapasztalataimon alapul, azokban az iparágakban, amikhez eddig közöm volt, s közben lehet, hogy máshol máshogyan megy. -
.mf
veterán
"A Vertu hosszú ideig a Nokia termékpalettájának szó szerinti ékköve volt, hiszen a különálló leányvállalat kizárólag kézi megmunkálással készített nemesfémekből és drágakövekből méregdrága, de technikai fronton nem feltétlenül előremutató luxusmobilokat."
Ejj, de diplomatikusan fogalmazott a szerző, én egy "kicsit" másképp szövegezném meg, de akkor biztos, hogy nem küldenének több készüléket tesztre
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest