- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az 5G-s páncélnak ára van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digiflex
tag
válasz
#56474624 #63 üzenetére
Esetleg a Thor topikban kellene folytatni, csupa olyan mond véleményt, aki csak valamilyen másik telefont látott... ne legyünk már ennyire gyerekesek....
Több mint egy hónapja használja a gyerekem, és én is tesztelgetem este, amikor be kell gyűjtsem.Német raktárból rendelve a 64GB-os fekete 133.70 USD szállítással, 4 nap alatt itt van. Ez most 34 100 Ft.
(én még 125.50-ért vettem, és itt volt 4 nap alatt.) Mivel a telefon-túlélési esélyek nem túl jók egy gyereknél, ahogy az előző kommentekből is kiderül, ráadásul el is veszítheti, el is lophatják tőle, ezért nem akartam túl sokat kockáztatni.Zajos forgalmas utcán is hibátlanul tudok vele beszélni, ő meg rakosgathatja fel a játékokat, fér rá bőven.
(a mikrofonja(i) átlag feletti. sztereoban is működnek)
Az ébresztő bekapcsolja a telefont, a trükk az, hogy az android betöltésére nem szabad bekapcsolni a minta-bekérést
(a Xiaomi Mi A1-em nem tud bekapcsolni, csak kiírja bekapcsoláskor az elmulasztott ébresztőt, mint a kabaréban...)B20-as 4G-t tud, 5 GHz-es WiFit-nem... A kamerája csapnivaló, de abban igazán jót 100e alatt nehéz mutatni. Megérkezett hozzá a gyári szilikon tok, még azzal is elég vékony és könnyű.
A lényeg, hogy eddig bevált.Itthonról én is szívesebben rendeltem volna, de akkor 49 körül volt az ára.
Amúgy a 32GB is elég egy darabig, és a kék itt legalább nem drágább. (nekem spec az jobban tetszik)Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hozzávalók: a lehető legjobb hardver, jól összerakott készülékház, nyers Android, kedvező ár. Kínai készülék, hazai garanciával, mi baj lehet?
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Nők, nőügyek (18+)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gerner1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest