Új hozzászólás Aktív témák

• Digiflex

tag

válasz #56474624 #63 üzenetére

Esetleg a Thor topikban kellene folytatni, csupa olyan mond véleményt, aki csak valamilyen másik telefont látott... ne legyünk már ennyire gyerekesek....
    Több mint egy hónapja használja a gyerekem, és én is tesztelgetem este, amikor be kell gyűjtsem.

Német raktárból rendelve a 64GB-os fekete 133.70 USD szállítással, 4 nap alatt itt van. Ez most 34 100 Ft.
    (én még 125.50-ért vettem, és itt volt 4 nap alatt.) Mivel a telefon-túlélési esélyek nem túl jók egy gyereknél, ahogy az előző kommentekből is kiderül, ráadásul el is veszítheti, el is lophatják tőle, ezért nem akartam túl sokat kockáztatni.

Zajos forgalmas utcán is hibátlanul tudok vele beszélni, ő meg rakosgathatja fel a játékokat, fér rá bőven.
    (a mikrofonja(i) átlag feletti. sztereoban is működnek)
    Az ébresztő bekapcsolja a telefont, a trükk az, hogy az android betöltésére nem szabad bekapcsolni a minta-bekérést
    (a Xiaomi Mi A1-em nem tud bekapcsolni, csak kiírja bekapcsoláskor az elmulasztott ébresztőt, mint a kabaréban...)

B20-as 4G-t tud, 5 GHz-es WiFit-nem... A kamerája csapnivaló, de abban igazán jót 100e alatt nehéz mutatni. Megérkezett hozzá a gyári szilikon tok, még azzal is elég vékony és könnyű.
    A lényeg, hogy eddig bevált.

Itthonról én is szívesebben rendeltem volna, de akkor 49 körül volt az ára.
    Amúgy a 32GB is elég egy darabig, és a kék itt legalább nem drágább. (nekem spec az jobban tetszik)

Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák