- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
Azokkal sem megy...
SSH-n belépve, a "shutdown -h now" parancsra sem áll le, csak rebootol.
A coreelec fórumon olvasom, hogy sokaknak van (más gépeken is) ilyen gondjuk.A felirat szín átállítása közben megoldódott, nem tudom eddig miért nem találtam meg. Minden beállítható e téren is.
-
Oldman2
nagyúr
Belaktam, szimpi... nagyságrendekkel jobb mint a gyári rendszer+KODI.
Egy gondom van csak (természetesen csak belakás után vettem észre), hogy a kikapcsolás funkció nem megy (rebootol), így kénytelen vagyok megnézni az eredtileg javasolt image-et is.
Ha azzal megy, akkor besz...tam.
-
Oldman2
nagyúr
Rákerestem, ez alapján tettem fel.
Én végül a CoreELEC-Amlogic.arm-9.2.8-LePotato.img.gz fájlt tettem fel (elsőre a dbt fájlt nem módosítottam, így nem bootolt), ezzel is megy kafául.
A külső USB billentyűzet remap-pal kínlódok még, a Hangsáv és a Felirat váltást akarom rá kitenni.
Meg a kikapcsolást, mert a külső Infrás távirányítót nem kezeli. -
macready
csendes tag
-
macready
csendes tag
-
macready
csendes tag
Köszi!
Akkor megpróbálok venni egy ilyen kábelt. Ahogy nézem a kiválasztásnál óvatosnak kell lenni, mert minimum kétféle bekötéssel is árulják, ez itt pl nem is lenne jó a hozzászólások szerint: https://edigital.hu/jack-kabel-csatlakozo/valueline-vlvp22400b20-av-jack-kabel-2x-rca-p419964 -
Azazael
aktív tag
Bocs a kései válaszért, nem néztem Ph-t a héten.
LE 8.0.1 ment fel és 17.1-es KODI. Egy hét tapasztalat után azt mondom, hogy a sima droid+Kodi 16 gyorsabb volt, ez a setup kicsit szaggat, illetve a Kore távirányítónál sem olyan folyamatos a rendszer működése mint ami az első pár napban volt. Ebbe lehet belejátszik a rengeteg kiegészítő amit felraktam, most nekifutok egy reinstallnak, hátha az segít, illetve marad az alapskin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest