- Fotók, videók mobillal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
"Ha van egy olyan gépetek ami viszonylag gyengébb konfiguráció, akkor simán megéri ezeket a kártyákat beledobni, mert ahhoz képest egész jól kihajtják magukat? vagy a processzort? nem is tudom hogy ezt hogy kéne megfogalmazni."
A legpolkorrektebb megfogalmazás ide az lenne szerintem hogy "ezek a kártyák nem fogják limitálni a processzort teljesítményben".
A videóba csak belepörgettem, de átjött az életérzés. Eszembe jutott a régi configom amit az egyik korábbi bejegyzésed alatt említettem: celeron d330 + 7600gs. A doom 3-nál az az fps már maczochizmus, de a kis konfigom produkált kevésbé kielégítő fps-t is. Már jó pár éve volt, mikor haverokkal wowoztunk és elmentünk 25-fős raidbe (ott a sok játékos miatt már kellemetlenül sok effekt volt) és nekem kellett volna tankolnom a boss addjait, de beestem 1 fps alá. Pontosan már nem tudom mennyit mutatott az addon, de lehet hogy csak 0,2 volt. Ez még az első kiegészítő alatt történt, szóval akkor még "annyira" nem is volt lemaradva a gépem a csúcstól, de hát azt a kisebb hátrányt is nagyon jól lehetett érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest