- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
"Ha van egy olyan gépetek ami viszonylag gyengébb konfiguráció, akkor simán megéri ezeket a kártyákat beledobni, mert ahhoz képest egész jól kihajtják magukat? vagy a processzort? nem is tudom hogy ezt hogy kéne megfogalmazni."
A legpolkorrektebb megfogalmazás ide az lenne szerintem hogy "ezek a kártyák nem fogják limitálni a processzort teljesítményben".
A videóba csak belepörgettem, de átjött az életérzés. Eszembe jutott a régi configom amit az egyik korábbi bejegyzésed alatt említettem: celeron d330 + 7600gs. A doom 3-nál az az fps már maczochizmus, de a kis konfigom produkált kevésbé kielégítő fps-t is. Már jó pár éve volt, mikor haverokkal wowoztunk és elmentünk 25-fős raidbe (ott a sok játékos miatt már kellemetlenül sok effekt volt) és nekem kellett volna tankolnom a boss addjait, de beestem 1 fps alá. Pontosan már nem tudom mennyit mutatott az addon, de lehet hogy csak 0,2 volt. Ez még az első kiegészítő alatt történt, szóval akkor még "annyira" nem is volt lemaradva a gépem a csúcstól, de hát azt a kisebb hátrányt is nagyon jól lehetett érezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest