- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamikaze75
tag
A német szentháromságra mire gondolsz a dízelbotrányra......? 😂
Nos csak nyugodtan vegyél a három királyokból egyet (Audi,BMW,Mercedes)
De jól nézd meg van e mégegyszer annyi pénzed a szervizelésére mint amennyit ki adsz értük.....vagy többet....
A kszimiami....vagy mi fene.....álltalad kimondhatalan nevű telefongyártó mellesleg a 4 legnagyobb mobilgyártó....
Valószínűleg nem az olyan idióták miatt mint te tart ott a cég ahol most..... -
tixem
addikt
Ha nem tetszik, hogy ez egy sziamiau bérenc oldal és csak szarhajigálásra futotta eddig a hozzászólásaidból, mondd már meg mégis mi a bűnbánatos lof**ért regisztráltál?
Telesírhatod a fórumot a hülyeségeddel, annyit talán elérsz vele, hogy a szerkesztőkkel együtt jót röhög rajtad mindneki
-
Juhaszatti
addikt
-
.Szaki.
addikt
Az a Totalcar német autó bérenc, amelyiknek:
- az ügyvezető igazgatója évtizedek óta épít egy Datsun-t, Prius-szal járt, amíg össze nem törték,
- a főszerkesztője éveken át használt teljes megelégedettséggel bakancs Micrát, később Baleno-t, egy Avensis-t és most szenved az A6-osával
- a vezető szerkesztője tízen éve jár egy 4Runner-rel?
A Becsületesnepper pedig a Hondán kívül elég ritkán ajánl mást, túlnyomó többségében Jazzt, de nem ritkán Accordot is.
Egyébként az egyik Égéstérben volt is erről szó, hogy most akkor japán, vagy német autó bérencek, mert mindegyik oldal a másikénak mondja őket.
-
Dyde
aktív tag
Engem nem sértettél ugyan meg. Csak azt nem értem hogy 3 napja regisztráltál 2 hsz-ed van és fikázod az oldalt?!
Minek regisztrálsz ide ha nem tetszik amit csinálnak, miért érzel késztetést hülyeségeket íri? Nem mellesleg a legszínvonalasabb magyar oldalról beszélsz.
"Mi a hejzet(sic) a ksziamiau redmi mi nota 15- tel?
Miért sz@r minden telefon a ksziamiaun kivül?
Ennyi."
Attól mert nem vagy tisztába a piaccal, és hogy létezik ár/érték nézőpont is a nem csak szemellenzővel lehet nézni a piacot nem én tehetek. De vegyél samsungot 500ezerért engem eskü nem zavar, csak ne irkálj hülyeségeket. -
kelly416
veterán
Szerintem ha egy nagyobb háttérrel rendelkező külföldi oldal lehoz egy cikket, akkor azt had hozza már le egy hazai oldal is, mert esetleg vannak olyanok, akik nem tudnak mondjuk angolul. Ha nem ezt teszi, két opciója van, lehúzza a redőnyt, mert az újdonságokat nem hozhatja le, vagy lesz egy tech-blikk az egészből, ahol sok felkiáltójeles figyelemhajhász címek mögött semmitmondó tartalom lesz. Akkor már inkább hozza le pár perc-óra eltéréssel a külföldi híreket lefordítva, mert ennek legalább valami alapja van és nem kamu-politika-akármiegyéb brazil szappanopera valóságtartalma.
És ha nem a cikkhez szólsz, tedd nyugodtan OFF-ba, ott a gomb az "OK" gombtól balra egy picit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest