Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
En is lemaradtam, videkrol dugok es parkolasi problema miatt, pedig pont erre lottuk be magunkat. Igy viszont jobb lett volna ha delutan megyunk, es maradhattunk volna a tombolaig (pedig gondoltam befele, hogy valakinek odaadjuk, de sajna vegul olyan sokaig vartunk mire a lany VR-ezhetett, hogy mar gyorsan indultunk haza, elfelejtodott).
Amit nem ertettem, az EUStock miert nem arult helyben? Meg ugy egyaltalan, regebben volt speedshop meg mas ceg aki arult, ketlem hogy ne lett volna vasarlo, akar csak kiegeszitokre. Ma mar egy kartyas terminalt se kunszt de neten megrendelem helyben odaadjak opcioval siman. Mig aki most hazament, az jo kerdes hogy kitol rendeli meg, es egyaltalan megrendeli-e ami ott megtetszett neki.
Masik, ebbol kinott otlet: hardveraprosoknak talalkozosarkot adni... igy le lehet csokkenteni az elbumlizom a varos maisk vegere, nem tetszik, mindkettonknek kellemetlen eseteket. Gondolom az arulas helyben mar mas kategoria, de ugyis mindenkinek ott a kezeben a mobil, figyelheto a site, ha lehetne a hirdetesen ilyenkor "kint van a veletechen" bit
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- PlayStation 5
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- !!ÚJ!! Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- Xiaomi 15 Ultra 16/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Picit hibás - iPhone 12 PRO MAX 256GB - Grafit - Új 100% akkuval
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Playstation VR2 3 hónap garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Értem.