- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Kedves Szervezők,
Voltam a kiállításon és nagyon tetszett. Féltem kicsit mert kevés kiállító volt, de ettől függetlenül jobb volt mint a tavalyi. Bocha köszi az LG G6-ot hogy megmutattad
Megyek jövőre is.
👍 -
jacis
nagyúr
Én már rég mondom, hogy ebből baj lesz. Ezekkel a mákákkal előbb vagy utóbb beáll a földbe a mobil szegmens fejlődése. Ezek mindenkit elnyomnak maguk körül, de a fejlesztés terén már nem ennyire aktívak. Manapság egyre sürűbben látni olyat, hogy egymást is másolják. Kicsit bánom is hogy megvettem a jegyet a rendezvényre, mert így lesz az S8 amit meg tudok nézni mint eszköz a több érdektelen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Előadások, programok, nyeremények, kiállítók, újdonságok, megnéznivalók, akciók. Minden, amit tudni lehet, itt, ebben az anyagban, hiszen már csak pár nap van hátra a nyitásig. Ugye te is jössz?
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest