- Azonnali navigációs kérdések órája
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Tigerclaw #245 üzenetére
a 8-as windows sorozat jól mutatja, mennyire is veszik komolyan a felhasználók igényeit.
amíg a kereslet "zuhanása" (valójában a beindulás elmaradása) be nem bizonyította, hogy a felhasználók igényei teljesen mások és emellett ki is tartanak, addig az ms nem mozdult meg, hanem szokásos napóleoni allűrjeivel erőltette a hülyeségeit.merugye tabletből se maradt a nyakukon a készlet zöme, xboxnál se kellett visszavonulót fújni, a startmenüt is elvitte az ördög, stb.
-
bambano
titán
válasz
Tigerclaw #242 üzenetére
ha valaki/valami "gyorsan reagál a kihívásokra", az hogy lehet lemaradva? pláne ennyivel? az ms mellett úgy elzúgott a tablet forradalom, mint a tgv az egyszeri francia paraszt mellett, és észre sem vették. majd amikor észrevették, akkor fejek hullása volt a fő reakció.
az ms alaposan benézte ezt az egészet, és jól láthatóan azóta sem érti. jól van ez így, legalább lesz végre egy népszerű platform, ahol nem kerül monopol helyzetbe.
-
bambano
titán
válasz
Relaxing #232 üzenetére
mert olyan felügyeleti cuccot ismersz, amivel windowsos notebookokat vállalati környezetben rendesen felügyelni lehet? lopást, stb. is beleértve? hint: nem.
egyébként azért ennyi az android, mert nem vállalatnak szánták. majd ha lesz vállalati android, az is sokba fog kerülni.
-
bambano
titán
válasz
buherton #227 üzenetére
szerintem a tablet is másra való, a desktop is, meg a notebook is. ráadásul szerintem a kis tablet is másra való, mint a nagy tablet.
következmény: aki nem akar ennyi kütyüt venni, az kompromisszumokat fog kötni, ahogy az egyik terület funkcióját egy másik kütyüvel akarja lefedni.
következmény2: minden ilyen vita szócséplésbe és borsó falra hányásába fog torkollni, mert ugyan nem kerül kimondásra, de mégiscsak azon megy a vita, hogy ki melyik kompromisszumot hajlandó eltűrni más előnyökért cserébe (pl. megspórol egy 12 collos tabletet, mert van már notebookja, így az árát elsörözheti)
-
bambano
titán
sem telefonért, sem tabletért nem büntet a rendőr, kézben fogott telefon használatáért büntet. ebből azt gyanítom, hogy kézben fogott tablet használatáért is büntet.
ami elég érdekes, mert mondjuk egy címet beírni a guglis navigációba az használat, ahhoz meg kellene állni a rendőrség szerint. szerintem az, hogy feltapasztottad az ablakra és fut rajta a navigáció és a vaslédi pofázik neked, hogy jobbra, azért nem büntet a rendőr.
-
bambano
titán
Leírom a különbséget:
- az első sorozatú galaxy tabom pont elfér az öltönyöm zakójának a zsebében (szerencsére mostanában ritkán van ott) ha valami kell, és tabon el tudom intézni, akkor benyúlok a zsebembe, nyomok egy gombot, kitolom a képernyőzárat és mehet a dolog. akár egy piros lámpányi idő alatt megoldom.
- ha kocsival megyek, a notebookom mindig a csomagtartóban van, mert nem etetjük a tolvajokat és az üvegeseket. tehát ugyanez notebooknál: parkolási lehetőséget keresek, megállok, leállítom az autót, kiszállok, bezárom, kiveszem a notebooktáskát a csomagtartóból, kiveszem a notebookot, megvárom, míg bebootol, összeklikkelem a hálózatot, betöltöm a böngészőt, és mehet. majd ugyanez vissza: hállózat leállít, notebook leállít, visszacsomagol, csomagtartóba elpakol, beül, indít, megy tovább.hát ezért. és ha valakinek meg kell mutatnom valamit, pl. bankban átutaláshoz a pdf-ben kapott számlát, akkor egy tabot beadok az ablakon és örülnek neki. egy 15 collos w520-at ha beadnék, azt támadásnak venné mindenki... mondjuk így belegondolva navigálni is jobb a tab, a notebook elég parasztosan nézne ki a szélvédőre tappancsolva
szerk: de ha már írok, a feltett kérdésre: sose lesz tablet a következő notebookom. mindig lesz notebookom azokra a feladatokra, amikre a notebook való, meg mindig lesz egy mobilis kis tabletem meg egy böszme tabletem, arra, amire meg tablet való.
-
bambano
titán
válasz
Cathfaern #119 üzenetére
az újságírók a népszerűség kedvéért meg azért, hogy az egybites olvasó ne fáradjon le egy fél mondat után, konzekvensen keverik a hackert a crackerrel.
az amazon ugyanezen okokból kifolyólag nem fog nyelvészeti vitába keveredni a leendő vevőivel, hanem sodródik az árral. következésképp a véleménye nem irányadó."Személy szerint el nem tudom képzelni mekkora erővel kell verni a kijelzőt ahhoz, hogy belefájduljon az ujjad.": a galaxy tabom érintés-érzékenysége nem azonos a padfone2-m érzékenységével. úgyhogy én simán elhiszem, hogy szétverte az ujját a mutogatással. de ennek semmi különleges oka nincs, csak az, hogy az asus érintőkijelzői érintésérzéketlenek. én nem sokat taperolom a padfone2-met, de gyakran van olyan érzésem, hogy át kellene tolni az ujjamat az egész tableten, hogy észrevegye. tömören fogalmazva azért verte szét az ujját, mert a t100 is ócska.
-
bambano
titán
válasz
Jim Tonic #28 üzenetére
az, hogy mit minek nevez a köznyelv, kb. semennyire sem számít.
a laptop meg a notebook két teljesen különböző méretkategória, az ultrabookra se mondod, hogy laptop.
tehát a kollégának tökéletesen igaza van, amikor egy szakújságírón számon kéri, hogy miért keveri gizikét a gőzekével.azt meg, hogy netebook, végleg nem mondjuk semmire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GF63 Thin 11UD 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest