Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Azért ez a videó sem mond konkrétat illetve a pasi sem.
Talán egyetlen dolog amit biztosra mond: Minden Windows 7 kompatibilis hardvert megcéloznak azzal, hogy menjen a DX12 rajta.
Az OS kérdésre pedig csak annyit mond, hogy dolgoznak az ügyön, hogy menjen de itt eléggé sokat ferdít, illetve itt is inkább magát a Win7-et futtatni képes gépekről van szó.
-
szabonagyur
félisten
Értem most már mire gondolsz, tehát Win7ben több szinten lenne a mappa? Itt meg mivel nincs mappa csak egy szint így ömlesztve van... mondjuk azt sem értem a gyártó miért nem verzió számozza a fájl nevet.
Részleg megoldás: kitűzni főképernyőre, az egyes verziókat külön csoportba rendezni majd elnevezni.
-
szabonagyur
félisten
A VGA-nál mi köze az MS bevételéhez? Úgy semmi... és akinek anno DX10 kellett váltott Vistara is, ahogy DX11 esetében Win7-re. Szóval ez a kiindulás ritka nagy hülyeség.
Meg azért szeretnék látni egy statisztikát arról, hogy a Win7 userek fele játszik mondjuk... A játékos user meg pont l.szarja melyik OS van rajta, elindítani egy exe-t úgy is el tud ha desktop sincs a rendszerben.
-
szabonagyur
félisten
-
szabonagyur
félisten
Meg az emberek Win7re sem akartak váltani anno, és arra tényleg kötelező volt váltani az új DX miatt meg az XP megszűnő támogatása miatt... Csak ugye azt mindenki elfelejti, hogy a Win7 sem volt ilyen király amíg ki nem próbálták az emberek és látták, hogy jó, előtte ott is csak a mesék terjedtek.
-
szabonagyur
félisten
Nálam kettő, jobb gomb sor kijelölés majd leállításra katt. De tök mindegy, ha valaki nem akarja megszokni, vagy a 2 kattintásért fog sírni örökre az használja a régit... Windows 10-ben sem lesz két kattintás, de nem veszekszem tovább, éljünk a múltban inkább.
Ja, ugy meg varhatod az almenut, vagy ismet egy kattintas.
Látszik mennyit használtad a rendszert, semmire nem kell várni.
-
szabonagyur
félisten
A start menüs részre: továbbra is nem azt nézegeted egész nap, Win7 esetében is kitűzted a programjaidat vagy elkezded begépelni a program nevét amit futtatni akarsz. Win7 esetében sem foglalkoztatott, hogy most a VLC a saját ikonja mellé hány másikat rakott ki, mivel nem érdekel se a kézikönyv, se a skin verzió se az unistall része.
2 kattintással el lehet érni a kikapcsolást, ugyanúgy mint Win7 esetében.
A monitor szemmagasságba állítása meg nagyon rossz példa, mivel a komolyabb modelleket eltekintve ma sem tudja egy monitor sem, lehet akár 70-80e vagy még több is.... Átlag user meg megveszi a 30e Ft-os monitort, mivel a lényeg neki, hogy FHD legyen aztán ennyi, se a színek, se a magasság állítás vagy betekintési szög nem érdekli.
-
szabonagyur
félisten
Na ezt nem kellett volna mondanod, hogy kevesebb fér ki. Miért férne ki kevesebb?
Ha a rögzített ikonokat nézed jóval több fér ki, mivel az egész képernyőre rögzítheted, Win7 esetében csak egy függőleges magasságig, a monitor felbontásától függően.
MInden program nézetnél pedig egy részt tudsz kis ikon nézetben nézni ahol kb elférhet minden ikonos, ha pedig nem fér el és görgetni kell azt Win7 esetében is kellett, csak ott még lehet többet hiszen a függőleges behatároltság itt is ott van.
Kikapcsolást eldugták? Jelenleg 3 helyen is van kikapcsoló gomb, az kevés vagy nem elérhető? Az a baj ez is megint egy olyan apró hülyesége amivel nem töltetsz el napokat, mert ritka az a user aki egész nap start menüt nézeget vagy gépet kapcsolgat ki.
A német cikket meg átolvasom...
-
szabonagyur
félisten
Mert tudom mindenki fél életét a start menüben tölti és egy nagyobb ikonra nehezebb rákattintatni mint egy kisebbre, illetve a függőleges scrollozás könnyebb, mint a vízszintes....
Nem is tudom, hogy élték túl az emberek a ribbon menüt vagy éppen a klasszikus start menü eltűnését...
De a kedvencem akinek ugyan hiányzik a start menü és mellette valamilyen dock megoldást használ...Na ezt a német dolgot nem olvastam még, linket tudsz adni?
@(#73) nubreed: persze, szerintem meg hozzák vissza az XP-t is, hogy a fejlesztőnek még egy hülyeséggel kelljen foglalkozni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
CyberPunk666 #37 üzenetére
Melyik az a friss program ami nem megy a 8.1-én csak 7-én?
-
szabonagyur
félisten
A nagy átlag akkor sem fogja megvenni ha csak 2ezer forint lesz és ez így van, hiába jössz ezzel a mindenki szegény, meg éhen hal szöveggel. Sokszor pont ennek a rétegnek van meg a rendszer eredetiben mivel csak egy Tesco gazdaságos 90e Ft-os gépre van pénze amihez vagy adnak rendszert vagy annyira fél a nem legális rendszer következményeitől, hogy inkább beleszorítja a OS-t is.
És ahogy kiemelted, ha nem járna neked az ingyes OS akkor valószínűleg a tieden sem lenne eredeti.
Ja és szerintem ha annyira számítana a pénz mint korábban kiemelted akkor nem ennyiért vettél volna gépet -
szabonagyur
félisten
Nem egy gép van, de azért a te gépedbe is ha nem lenne közoktatásod és akartad volna bőven bele lehetett volna szorítani egy rendszert anélkül, hogy megérzed a gép teljesítményében. És ne vedd magadra, de milliónyi ember van aki a gép vásárlásnál mindegy mennyiért veszi, az OS-t nem tekinti résznek, az majd lesz ingyen valahonnan.
Akinek meg munkaeszköze az a minimum, hogy úgy csinálja a dolgot, hogy az OS is beleférjen, ha nem fér bele rég gondok vannak.
@#29) csaba951: látom nem csak nálam fura a dolog, hogy több 100ezres gép de az OS-nél sírás van...
-
szabonagyur
félisten
Azért szerintem ezzel a nem engedhetem meg magamnak, hogy eredeti rendszert vegyek 2-3 évente dologgal nem kéne jönni (főleg nem úgy, hogy olyan cuccaid vannak feltüntetve amilyenek vannak). Másrészt egyszer kell kb. megvenni (2-3 évre vetítve a 25e havi 1000 Ft-ot jelent), az upgrade utána már jelentősen kisebb összeget jelenteni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest