- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
hugo chávez #113 üzenetére
A Microsoft két lehetőséged ad a gyártóknak a WDDM 2.0-n keresztül a DX11 implementációkhoz. Az egyik a natív elérés, amikor a WDDM 2.0 legacy módjával elérhetők a DX11 funkciói és a program úgy fut DX11-en, ahogy más Windows OS-en. A másik lehetőség a DX11 wrapper használata, amikor a program valójában a DirectX 12-n keresztül fut a beépített DX11->DX12 wrapperen. Ezzel a driverből kompletten kidobhatók a DX11-es natív implementációk. Ugyanez történt a DX9-nél is. Az is már egy DX9-DX11 wrapperen megy a mai driverekben.
-
katt777
félisten
válasz
hugo chávez #83 üzenetére
No de akkor a bekötési szint végül is mit jelent? Mert az biza nem Tier 3, ergo nem megy. Amúgy nem sokat jelent, mert ha van valami, ami nem éri meg az árát, az az AMD VGA-val szerelt laptop.
Mobil VGA-kat annyira nem követem, HD8970-ig voltam képben. De hogy az nV is már a DX11, 8xxM kártyákat nevezi át 9xx-re (hátha bedől a user?) a nem csúcs szegmensben, az elég gáz. Kíváncsi vagyok, mi lesz a 3xx szériával AMD-nél. -
katt777
félisten
válasz
hugo chávez #74 üzenetére
DX12 támogatás specifikációknál láttam, hogy GCN tier 3 kell neki, nV meg ráadásul több szolgáltatást is csak emulál. Na, ha így lesz, akkor jöhet náuk a 970 után az újabb kör a "DX12" jelölésű dobozokra, mert az én kártyámén is nagy betűkkel szerepel. Persze még nincs végleges DX12, De akkor az R9M még csak nem is Tahiti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nintendo Switch 2
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Instagram közösségi fényképezés
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest