Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nonsen5e
veterán
[link] Itt csak úgy odabiggyesztették random az It's meant to be played logót, vagy az is simán előfordulhat, hogy cégen belül egyik játék ilyen, másik játék olyan? Mondjuk semmi gondom nem volt nála AMD kártyával, bitang jól megírták a játékot ilyen szempontból.
Másik meg, hogy a Blizzard ha nincs az nVidiával partnerségben, akkor csak jófejségből / egyéni preferenciából / vagy nem nyilvános pénzelés hatására írja úgy a játékait, hogy nVidia kártyákon jobban fussanak mint AMD kártyákon?
-
v_peter2012
csendes tag
És a crossfire még mindig nem működik.
"támogatja az AFR több GPU-s technikát." Nem gondolod hogy kissé félrevezető az írásod? 100%-ig biztos vagyok benne, ha csak a CF megy azt megemlíted. Hogy csak az SLI (mint az esetek 90%-ban) azt nem.
Mi van ha azt mondom fenti cikked miatt vettem még egy 290x-et a gépbe, és meglepődve vettem észre hogy nem megy a crossfire?
-
Jack@l
veterán
Értem én a nagy optimalizálási kényszert, csak az a fura hogy totál úgy fut a játék mint a total war 2. Magyarul azóta csináltak új modelleket, új scripteket, de semmit se a motorral. Kész is az új játék. (bár egyiket se láttam, lefogadom hogy a grafika is csont ugyanolyan maradt)
Most meg belengetik hogy majd később milyen jó lesz? Hát persze, ha az előző játékuk óta semmit nem fejlődött a sevesség, nyilván hihető a dolog...
Nem kéne mindig mindent a DX11-re kenyni. -
Jack@l
veterán
Ez mind szép és jó, de látván a procikon a skálázódást, felmerül bennem az a gyanus gondoloat, hogy full cpu limites a lelkem...
Mindenesetre jól belehúztak az fx-ek optimalizációjába
http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=27651305Szimplán egy nagyon szarul leprogramozott valami. Úgy látszik a gányolás mostanában reklámértékkel bír, csak nehogy hosszútávon visszaüssön ez a kedves stúdiónak/kiadónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest